Kínzó fájdalmai vannak a magyar szépségnek

műtét bölcsességfog fogorvos Dukai Regina félelem fájdalom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fájdalmak közepette éli mindennapjait Dukai Regina. A modell-énekesnőnek nincs elég hely a szájában, ezért ki kellene húzatnia a bölcsességfogait, de ő retteg a műtéttől. Az orvos szerint nagy a veszély - tudta meg a Bors.

Irtózik a fogorvosoktól Dukai Regina. A szépségnek közben égető szüksége lenne a segítségre, mert évek óta fáj az állkapcsa. A problémát a bölcsességfogai okozzák. Nincs elég hely a szájában, ezért torlódik a fogsora, így gyakran fáj az állkapcsa.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Évek óta gyúrok a fogműtétre, de nagyon félek, mert alacsony a fájdalomküszöböm" - mesélte a lapnak Regi. "Ennek ellenére túl kéne esnem rajta, mert sok gondom van vele. Folyton feszül, mert nincs elég hely a számban. Összetorlódnak a fogaim, ami nagyon szokott fájni" - fejtette ki. A híresség azt mondta, hogy egy picit már el is mozdult az alsó fogsora. "Az orvosok szerint ez okozhatja a szemem feldagadását is. Az egyik doktornő felajánlotta, hogy bármikor, amikor érzek magamban elég kurázsit, felhívhatom, és ha van szabad­ideje, megcsinálja. Lassan ráveszem magam" - árulta el Regi.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.