plasztikai műtét megbánás Jackie Stallone mókus Sylvester Stallone szívinfarktus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sylvester Stallone anyukája, Jackie bevallotta, hogy nagyon megbánta számtalan plasztikai műtétjét.

Rémesen néz ki szegény Sylvester Stallone mamája. Az asszony 91 éves, túl van a harmadik szívinfarktuson és rengeteg plasztikai műtéten. Jackie Stallone a Daily Mailnek azt mondta: "Úgy nézek ki, mint egy mókus, akinek tele van tömve a szája mogyoróval." Nézzétek meg itt, hogyan csúfította el az arcát Jackie.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Jackie Stallone még 2012-ben

Jackie felsorolta, hogy legalább 50 injekciót kapott eddig, amelyek "felfújták" az arcát, és néhány kémiai hámlasztást is maga mögött tudhat. Botoxot viszont nem kért. A mai plasztikai sebészeket pedig kóklereknek tartja. Az elrontott operációk ellenére úgy fogalmazott: büszke arra, ahogy kinéz, hiszen a legtöbb vele egyidős ember már rég öregek otthonában tengődik.

Jackie beszélt két hónapja történt borzalmas szívrohamáról is, és élete legtragikusabb évéről, amikor lánya, Toni Ann Filiti a szeme láttára halt meg a házában, előtte néhány héttel pedig unokája, Sage hunyt el.

Végül megosztotta hosszú életének titkát is. Az egyik, hogy egy nála sokkal fiatalabb, 60 éves férjet fogott magának. A másik csodafegyvere pedig a spenót. Minden reggel felforral belőle egy kis zacskónyit egy főtt tojással együtt. Ezen kívül táncol, zongorázik és kétszer egy héten személyi edző is jár hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.