Meghalt egy terhes olimpikon - a gyermeket megmentették

haláleset terhes futó olimpikon
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szívinfarktusban elhunyt Meskerem Legesse, az athéni olimpia egyik résztvevője, de születés előtt álló magzatát az orvosok sikeresen megmentették - adta hírül az MTI.

Az etióp származású, de az Egyesült Államokban élő futónő terhességének utolsó hónapjában járt, három hete volt a szülésig. Helyi sajtójelentések szerint kétéves kisfia szeme láttára esett össze egy étteremben, és már nem tudtak segíteni rajta, de a magzatot sikerült életben tartani - írja a Daily Mail. Az étteremben készült felvételen jól látszik, hogy az asszony az egyik pillanatban még az étterem egyik székén ül, a másik pillanatban viszont már a földön fekszik.

A 26 éves Legesse 1500 méteres futásban indult a 2004-es athéni olimpián. A sajtó szerint rosszulléte nem volt teljesen váratlan, mert már korábban tudni lehetett, hogy szívproblémái vannak, ezért is vonult vissza az élsporttól. Barátnője azt nyilatkozta, hogy a volt futónő nagyon is odafigyelt az étkezésére és csak vizet ivott a terhessége alatt.

Forrás: MTI / DailyMail

Doktor lesz az olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/legykepben/20130712-kovacs-agi-olimpiai-bajnok-harom-diploma-melle-doktori-cimet-is.htmlMeleg férfiaknak vetkőzött az olimpikonhttp://www.life.hu/szorakozz/20130711-lifenight-louis-smith-brit-tornasz-olimpikon-a-gay-times-cimlapjan.htmlEgzotikus edzőtáborban készül az olimpikonhttp://www.life.hu/legykepben/20130625-jakabos-zsuzsa-uszono-olimpikon-egzotikus-edzotaborban-keszult-thaifoldon.htmlMajdnem olimpikon lett az RTL Klub felfedezettjehttp://www.life.hu/legykepben/20130509-gaal-kristof-a.htmlEdzés közben halt meg az olimpiai bajnokhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130510-andrew-bart-simpson-olimpiai-bajnok-brit-vitorlazo-edzes-kozben-hunyt.htmlÁllatok ezreit ölik meg az olimpia kedvéérthttp://www.life.hu/legykepben/20130417-tobb-ezer-kobor-kutyat-es-macskat-irtanak-ki-a-jovo.htmlFiatalon elhunyt az aranyérmes olimpikonhttp://www.life.hu/gyogyulj/20130329-soraya-jimenez-mexikoi-sulyemelo-35-evesen-hunyt-el-szivrohamban.htmlOlimpikonra feni a fogát a férfiak álma?http://www.life.hu/szeress/20130312-ryan-lochte-uszo-olimpikon-es-carmen-electra-szineszno-a-baywatch.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.