plasztikai műtét plasztika mellműtét
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Brutálisan nagy melleket akar Lacey Wildd.

A hölgy, akinek mellműtéteiról már tavaly is beszámoltunk ,még mindig elégedetlen magával, és 2014-re újabb operációt tervez. A glamúrmodellt a rajongói is támogatják: 23 ezer dollárt kapott a következő beavatkozásra. A műtétet az év elejére tervezi, és ez lesz a 13. sebészi beavatkozása.

Forrás: Northfoto
Forrás: Northfoto

Az asszony mellei az implantátumokkal közel 20 kilót nyomnak. Lacey célja az, hogy övé legyen a világ leghatalmasabb melle. Az sem érdekli, hogy az orvosok figyelmeztették, nagy veszéllyel jár az újabb beavatkozás és a hatalmas mell. Ő ugyanis mindenáron még nagyobb ciciket akar, méghozzá azért, hogy így tartsa el a gyermekeit. ,,El kell tartanom őket. Nem akartam híres lenni, most sem ez a célom" - vallja az asszony, aki a tévés és egyéb megjelenésekkel szeretne pénzt keresni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.