Újabb sztár jelentette be, hogy bőrrákos

X-Men bőrrák Blöff (film) rákbetegség Vinnie Jones Hugh Jackman Kardhal
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vinnie Jones hollywoodi színész rákbetegségben szenved, a bajt tetézi hogy a sztár felesége is rákos.

Ahogy a Life.hu is megírta, nemrég Hugh Jackmanről derült ki, hogy arcáról egy rákos daganatot távolítottak el. Most pedig Vinnie Jones, a Kardhal, a Blöff és az X-Men szereplője jelentette be, hogy a bőrrák legsúlyosabb fajtájában szenved - írja az MTI.

Forrás: AFP

Vinnie februárban vett észre egy kis foltot az egyik szeme alatt. Egy ellenőrzés során kiderült, hogy a foltocska malenoma, ami a bőrrák legsúlyosabb fajtája. A diagnózis óta a színész több műtéten is átesett, de a The Sun című lapnak elmondta: minden erejével küzd majd a betegség ellen. Jones az életmódját okolta a betegség kialakulásáért. A sztár arról is beszámolt, hogy feleségének, Tanyának szintén bőrrákja van. Az ő esetében ez azoknak a gyógyszereknek a következménye, amelyeket 26 évvel ezelőtti szívátültetése miatt kapott. Jones betegségéről őszintén szólva megragadta az alkalmat, hogy felhívja a figyelmet: a szabadban sportolók mindig védekezzenek a nap ellen, és ha valaki szokatlan elváltozást észlel a bőrén, azonnal forduljon szakemberhez.

Jacqui, a vagina nélkül született lányhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131120-mrkh-szindroma-vagina-meh-mehnyak-es-huvelynyilas-nelkul-szuletett-nok.htmlMarihuánás cigaretta okozta a fiatal fiú halálát?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20131112-a-kannabisz-hatasa-a-fiatal-szervezetre-dr-fodor-miklos.htmlA magyar konyhát dicséri a CNNhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131122-a-cnn-hirportal-a-tradicionalis-magyar-eteleket-ajanlja.htmlEbédlőasztalon műtötték meg Blaha Lujzáthttp://www.life.hu/gyogyulj/20131121-blaha-lujza-magyar-szinesznot-ebedloasztalon-mutottek-meg-petefeszekcisztaval.htmlDe hisz ez csak hüvelygomba!http://www.life.hu/gyogyulj/hirdetes/20131120-de-hisz-ez-csak-huvelygomba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.