A nők többsége unja a házimunkát és a szexet

szex házimunka
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy friss kutatásból - amelyben 18 és 65 év közötti angol nőket kérdeztek arról, mennyire elégedettek életük különböző területeivel - kiderült, hogy tízből hatnak elege van a véget nem érő házimunkából és az egyhangú szexuális életéből.

A kiábrándult többségnek az volt a véleménye, hogy a pénz hiánya, a napi rutinjuk és unalmas külsejük teszi végképp elviselhetetlenné az életüket. A 4000 megkérdezett 28 százaléka érzi magát sokkal átlagosabbnak, mint öt évvel ezelőtt. Az elégedetlenek elsősorban szegényes társasági életüket, stílusbeli változatosságuk hiányát és a szexuális életüket okolták rossz közérzetükért. Tízből négy nő fokozottan tart a tél kellemetlenségeitől, mivel a hideg időszakban még szürkébbnek érzik magukat - írja a Daily Mail.

iStockPhoto
iStockPhoto

A felmérés azt a kérdést is körüljárta, mekkora hatással van a nők közérzete önmaguk és környezetük megítélésére és formálására. A megkérdezettek negyede bevallotta: tény, hogy ha átlagosnak érzik magukat, az kihat az önbizalmukra és visszatartja őket a mindennapjaikban és munkájukban is. Ötből egy nyugtalankodik amiatt, hogy nincs érzéke az öltözködéshez és kezd úgy kinézni, mint a saját anyja, mivel általános közérzete kihat a ruhatárára is, amelyben egyre inkább a fekete lesz a domináns szín.

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.