Porszívóval próbálta meg eltávolítani a molylepkét a füléből - megjárta

hallás porszívó fül baleset
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ifjúságfejlesztésben dolgozó férfi azért került kórházba, hogy eltávolítsák a füléből a belerepült molylepkét.

A 40 éves Jay Chinn éppen focimeccset nézett, amikor a rovar beleszállt a jobb fülébe és elakadt a dobhártyájában. A férfi azonnal felpattant és megpróbálta kirázni onnan, ezután egy fogpiszkálóval kísérelte meg kikergetni onnan a molylepkét, sikertelenül. A Plymouth-ban élő Jason kétségbeesésében porszívót ragadott, hogy eltávolítsa a kitartóan zümmögő rovart.





Az 1 gyermekes családapa éppen egy felvett focimeccset nézett éjfél körül, amikor a molylepke belerepült a fülébe. A férfi korábban már elhessegette a rovart, amely fél órán át zümmögött a fülében. Mire a kórházba értek, a molylepke elpusztult, az orvosok az eltávolítás után odaadták a rovart Jasonnek, hogy mutassa meg bizonyítékként hitetlenkedő feleségének.

A férfi hallása azóta teljesen helyreállt, egyetlen, a fogpiszkáló okozta karcolással megúszta a dolgot. "Az orvos belenézett a fülembe és megerősítette, hogy benne van a molylepke" - meséli Jason. "Azt mondta, még sohasem volt dolga ilyesmivel. Az orvosok kupaktanácsot tartottak, végül a sebészi vákuum mellett döntöttek. Az eljárás maga nagyon fájt, mert a moly a dobhártyámon volt, de sikerült eltávolítani. Ez az egész nagyon-nagyon furcsa volt. Akárkinek elmeséltem eddig, mindenki nevetésben tört ki."

A Derriford Kórház szóvivője megerősítette, hogy valóban sebészi vákuum segítségével távolították el a molylepkét a férfi füléből.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Tourette-szindróma, avagy a káromkodás rabságában/lifenetwork/lifemagazin/20110201-touretteszindroma-avagy-a-karomkodas-rabsagaban.htmlVeszélyben a férfiak spermája!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110131-veszelyben-a-ferfiak-spermaja.htmlOroszlánból készült hamburgert kínálnak egy étterem étlapjánhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-oroszlanbol-keszult-hamburgert-kinalnak-egy-etterem-etlapjan.htmlCsoda! 73 dekásan született és életben maradt/lifenetwork/lifemagazin/20110131-csoda-73-dekasan-szuletett-es-eletben-maradt.htmlA legdurvább szexbalesetekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-a-legdurvabb-szexbalesetek.htmlMutasd az ujjad, megmondom, rákos leszel-e!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110128-mutasd-az-ujjad-megmondom-rakos-leszele.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.