Lábbal fest és perzsaszőnyegeket készít egy karok nélkül született nő

végtag iráni fogyatékkal élők festés láb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 49 éves iráni nő egy ritka születési rendellenesség miatt karok nélkül született, de nem tartja magát fogyatékosnak: festés közben eszébe sem jut, hogy nincsenek karjai. Videó egy végtagok nélkül is teljes életet élő nőről.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=AQb1PlPywSfUYHwQ

L!FE Magazin - Minden nap 18 órakor a LifeNetwork műsorán!

További érdekes témák ma (február 8.) 18 órakor a Life Magazinban:

Falusi Mariannak megtiltották, hogy többet fogyjon!

Mit hord a retiküljében Marjai Judit és Zoltán Erika?

Balássy Betty megrémült - Rossz eredményeket mutatott a terhességi vizsgálata

Robert Kubicát felébresztették a mesterséges kómából!

Az aszódi Javítóintézetben munka- és zeneterápiával küzdenek az agresszió ellen


Hihetetlen: Még gyereket is szült a féltestű asszony! Videóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101231-hihetetlen-meg-gyereket-is-szult-a-feltestu-asszony-video.htmlRémisztő! A kamaszlány fél arcát betöltötte a daganat - fotóvalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101210-a-kamaszlany-fel-arcat-betoltotte-a-daganat-fotoval.htmlÉletmentő Facebook: fényképen vették észre a kislány szemén daganatos betegség jeleithttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101018-eletmento-facebook-fenykepen-vettek-eszre-a-kislany-szemen-daganatos-betegseg.htmlA férfi, akinek összevarrták a két lábát - fotóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110126-orvosi-csoda-a-kinai-ferfi-akinek-osszevartak-a-ket-labat.htmlKét lábát veszítette el a 16 éves lány agyhártyagyulladás miatthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20101126-ket-labat-veszitette-el-a-16-eves-lany-agyhartyagyulladas-miatt.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.