Kómába esett a 30 mellműtéten átesett nő - 38KKK mellméretével rekorder volt

szilikon kóma eltávolítás szilikonmell
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Öngyilkosságot kísérelt meg, majd kómába esett a 31 éves Sheyla Hershey, aki nem tudta elviselni, hogy orvosai - az egészsége érdekében - eltávolították a hatalmas implantátumait.

www.sheylahershey.net
www.sheylahershey.net

Harminc alkalommal műttette meg a melleit, majd végül a hihetetlen 38KKK-s méreteivel bekerült a Rekordok könyvébe is.

Az orvosok ugyan figyelmeztették a veszélyekre, sőt a legtöbb klinikán nem is vállalták a beavatkozást, Sheylát nem érdekelte. Később azonban olyan fertőzése alakult ki, ami miatt nem volt választása: orvosai, hogy megmentsék az életét, eltávolították az implantátumait.

Eleinte úgy tűnt, hogy a 31 éves brazil nő elfogadja a történteket. "A családom az első, úgyhogy igyekszem normális életet élni " - nyilatkozta az eltávolító műtét után a kétgyermekes anyuka. Ez az állapot azonban nem tartott sokáig, mert múlt keddre már cicinagyobbításra jelentkezett - írta meg a Bors. "Ez nem én vagyok, csúnyának érzem magam" - mondta a minap Sheyla, és két hónap alatt másodszor is megpróbálta eldobni az életét.

A legutóbbi, második kísérlete után kómába zuhant és férje, Derek szerint nem biztos, hogy felébred.


Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Élő adásban kapott agyvérzést a Grammyről tudósító riporter - videóvalhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110215-elo-adasban-kapott-agyverzest-a-musorvezetono.htmlVéletlenül gyilkoltak - Bűnös vagy áldozat?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110214-veletlen-gyilkosok.htmlAz én életem vagy a gyerekemé? - Egy asszony gyötrelmes döntésehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110214-tragikus-dilemma-valasztania-kellett-a-gyermeke-es-a-sajat-.htmlKönyörgöm, vágja le valaki a karomat!http://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110211-konyorgom-vagja-le-valaki-a-karomat.htmlMeglepő tények a csókról: a férfiak nyálasan, a nők válogatósanhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20110214-meglepo-tenyek-a-csokrol-a-tudomany-szemevel.htmlNaponta 20 órát zuhanyzott, amibe belehalt - a szülőket gyilkossággal vádoljákhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110209-belehalt-a-zuhanyzasba-a-szuloket-gyilkossaggal-vadoljak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.