leszokás (cigaretta) törvény módszer Jakupcsek Gabriella dohányzási tilalom dohányzás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hazánkban egy, a dohányzás tilalmával kapcsolatos új rendelet léphet életbe június elején, és ennek értelmében tilos lesz a dohányzás a zárt légkörű, nyilvános helyeken, így a vendéglátó-ipari egységekben, a kiskocsmákban, éttermekben, kávézókban is.

A tervezett szigorítás megosztja a közvéleményt, annak ellenére, hogy egy egészségügyi felmérés szerint a daganatos megbetegedések mindegy egyharmadáért a dohányzás tehető felelőssé: a tüdőrákban meghalt férfiak 70 százaléka dohányzott, és ez az arány a tüdőrákban szenvedő nők körében is magas. A dohányzásba évente körülbelül 2500-an halnak bele, és ez egy egyre csökkenő lakosságú országban nagyon magas számnak számít, valamint a dohányzás miatt fellépő betegségek gyógykezeléssel kapcsolatos költségei szinte felmérhetetlenek.

thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com

Fórum: Le akarok szokni!




Írországban sikerült




thinkstockphotos.com
thinkstockphotos.com



A dohányzás joga - meddig terjed?



RTL sajtóklub
RTL sajtóklub

Így szokott le Jakupcsek Gabriella







Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Túl könnyen megy a leszokás? A tüdőrák tünete lehet!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110303-tul-konnyen-megy-a-leszokas-a-tudorak-tunete-lehet.htmlEgy-két szál nem árt a babának? - Dohányzás és várandóssághttp://www.life.hu/anyaskodj/aza9honap/20110304-tenyek-es-tevhitek-a-varandossag-alatti-dohanyzasrol.htmlNem a dohányzás az oka! Az orális szex torokrákot okozhat!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110221-az-oralis-szex-nagyobb-esellyel-okoz-torokrakot-mint-a-cigaretta.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.