Anorexiás lett Anglia egyik legkövérebb tinédzsere - Már haldoklik

gyomor bypass halál kövérség anorexia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Anglia egyik legkövérebb tinije, a 215 kilós Malissa Jones négy éve gyomorgyűrűt kapott, amivel végre beindult a fogyása. Csakhogy a most 21 éves fiatal lány már csak 50 kilós, és anorexiája már az életét fenyegeti.

A most 21 éves Malissa Jones négy éve 215 kilót nyomott (fotó), amivel Anglia legkövérebb tinédzserei közé tartozott, és döbbenetes súlya már az életét veszélyeztette. Amikor állapota olyan súlyosra fordult, hogy oxigénmaszkra volt szüksége, az orvosok gyomorbypass-műtétet tanácsoltak a lánynak. Az akkor 17 éves Malissát végül megműtötték, amivel ő lett a legfiatalabb ember, akin valaha ilyen beavatkozást végeztek. A műtét révén egy év alatt megszabadult súlyának a felétől, Malissa azonban később képtelen volt megállni a fogyással.

Thinkstock
Thinkstock

Illusztráció

A gyomorbypass-műtét lényege ugyanis, hogy a gyomor és a vékonybél egy részét is eltávolítják. Malissa tudta ugyan, hogy emiatt majd kevesebbet lesz képes enni, és a zsíros ételeket egyáltalán nem fogja tudni megemészteni, de arra nem gondolt, hogy ennyire kellemetlenné válik majd az étkezés - olvasható a Daily Mailen.

Tipp! Botrányos és szexis divatfotók képgalériánkban! Katt ide!






Hasmenésjárvány - Mérgezett uborka vagy inkább biológiai fegyver?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110607-hasmenesjarvany-mergezett-uborka-vagy-inkabb-biologiai-fegyver.htmlDannii Minogue: "Azt hittem, meg fogok halni"http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110607-dannii-minouge-azt-hittem-meg-fogok-halni.htmlBorzalmas gyermekkora volt a Sugarbabes sztárjának, Jade Ewennekhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110606-borzalmas-gyermekkora-volt-a-sugarbabe-sztarjanak-jade-ewennek.htmlRejtélyes hasmenésjárvány: Magyarország is veszélybenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110606-rejtelyes-hasmenesjarvany-magyarorszag-is-veszelyben.htmlIngyen gyógyítják a beteg gyerekeket Tibetbenhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110606-ingyen-gyogyitjak-a-beteg-gyerekeket-tibetben.htmlÁllatgondozóként él a láb nélküli Oroszlánemberhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110525-allatgondozokent-el-a-lab-nelkuli-oroszlanember.htmlNaponta ötvenszer is összeesik a nevetéstől a kataplexiás nőhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110524-naponta-otvenszer-is-osszeesik-a-nevetestol-a-cataplexias-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.