daganatos betegségek műtét hangszál torok
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A népszerű brit énekesnő ismétlődő koncertlemondásai miatt gyorsan elterjedt a pletyka, hogy Adele rákos lett. Az énekesnő cáfolta a médiában terjesztett feltételezést, miszerint a 2011-es turnéja hátralévő fellépéseit a műtétje miatt kellett volna lemondania.

Adele szóvivője kitartóan állítja, hogy a híresztelések teljesen alaptalanok, az egyik amerikai pletykalapnak pedig konkrét üzenetet küldtek: "Szeretnénk megerősíteni, hogy Adele-nek egy bevérzett hangszalag miatt van szüksége egy műtétre. Bármilyen egyéb információ 100 százalékosan hamis."

Forrás: AFP
Forrás: AFP

A híresztelések akkor erősödtek fel, amikor a 23 éves sztárnak le kellett mondania az összes idei fellépését az Egyesült Államokban és az Egyesült Királyságban, torokproblémákra hivatkozva.

A Grammy-díjas énekesnő honlapjára szintén feltöltöttek egy személyes hangvételű magyarázkodást, amelyben elárulják, tényleg elmarad az összes idei koncert, és hogy a műtét után Adele hangja mindenképp a régi lesz, bár sokat kell majd pihentetnie és gyógyulnia, mielőtt bármilyen komoly munkába fogna.

A Rolling in the Deep előadójának szoros küzdelemben olyan sztárokat sikerült maga mögé utasítania az októberi Amerikai Zenei Díjátadó nevezésén, mint Lady Gaga és Katy Perry. A díjátadó ceremóniára november 20-án kerül sor Los Angelesben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.