Ezért ne egyél halat vagy mogyorót csók előtt!

csók allergia mogyoróallergia hal ételallergia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Halálos erejű csóktól a végzetes halvacsoráig - az ételallergiások sajnos gyakran válhatnak valódi rémtörténetek főszereplőivé. Dr. Balogh Katalin allergológus, a Videoklinika.hu szakértője beszél arról, milyen bizarr eseteket okozhat a táplálékallergia, és azt is elárulta, miért jönnek létre ezek a panaszok.


Anyósallergia - létezik, de nem a mama az igazi okhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-anyosallergia-letezik-de-nem-a-mama-az-igazi-ok.htmlA 21. század újabb betegsége: halált is okozhat a tisztítószer-allergia!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-21-szazad-ujabb-betegsege-halalt-is-hozhat-a-tisztitoszerallergia.html10 súlyos tünet, amit az allergia okozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-10-sulyos-tunet-amit-az-allergia-okozhat.htmlAmikor a gyógyszerek már nem használnak - Az allergia lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-amikor-a-gyogyszerek-mar-nem-hasznalnak-az-allergia-lelki.htmlErős ráncok már 30 évesen - ezt javasolja a bőrgyógyászhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-eros-rancok-mar-30-evesen-ezt-javasolja-a-borgyogyasz.htmlDr. Csernus: Az orvosok sokszor félistennek hiszik magukathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-csernus-az-orvosok-sokszor-felistennek-hiszik-magukat.html2011 legizgalmasabb orvosi híre: megszületett az első baba 3 szülőtőlhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-dr-ceizel-endre-megszuletett-az-elso-baba-3-szulotol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.