Nem lesz tavaszi koncert - Az életéért küzd Robin Gibb

májrák daganatos betegségek Robin Gibb
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Súlyos állapotban fekszik a legendás zenész a kórházban, miután a májrákkezelését követően szervezete még inkább legyengült. Jelenleg minden pillanatban az életéért küzd.

A legendás Bee Gees-tagnál két hónapja állapítottak meg májrákot, azóta kórházban van, csak kevés alkalommal engedték haza - olvasható a Blikken. Robin a kemoterápiás kezeléstől még gyengébb lett, a már előre lekötött koncerteket sem tudja vállalni. Közeli hozzátartozói attól félnek, hogy az áprilisra tervezett nagy gálahangversenyét már meg sem éri.

Forrás: AFP
Forrás: AFP



"Robinnak iszonyatosan nagy akaratereje van, már csak ebben bízunk" - mondta a Daily Mirrornak a világhírű zenész sajtósa, Mick Garbutt. "A Titanic katasztrófájának emlékére írt egy gyönyörű klasszikus darabot, a Titanic Requiemet, amelyet a Londoni Filharmonikusok adnak elő tavasszal. Minden erejével arra összepontosít, hogy ezen részt vehessen, csak reménykedni tudunk, hogy sikerül neki."

Tipp! A kétéves Boti az életéért küzd. Kattints a galériáért!




Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.