Túl sok rajtad a fölösleges zsír? Ezért leszel beteg

kövér cukorbetegség elhízás túlsúlyos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az elhízás számos betegség táptalaja, mindenki számára közismert, hogy a cukorbetegség kialakulásához milyen nagymértékben hozzájárul a túlsúly. Azt azonban már kevesebben tudják, hogy ennek mi az élettani oka. Dr. Héczey András háziorvos a Videoklinika.hu adásában ismertette, miért lesz előbb-utóbb jó eséllyel cukorbeteg az, aki elhízott.


Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!


Nehézség az ágyban: így lesz a súlyfelesleg a szexuális élet gátjahttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120214-nehezseg-az-agyban-igy-lesz-a-sulyfelesleg-a-szexualis-elet.htmlEgy nap alatt 100 000 felesleges kilót gyűjtöttünk össze!http://www.life.hu/gyogyulj/20120215-ez-zsir-lefogyasztjuk-az-orszagot-egy-nap-alatt-majdnem-7000.htmlLefogyasztjuk az országot - Ez Zsír!http://www.life.hu/tested-lelked/20120208-lefogyasztjuk-az-orszagot-ez-zsir.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.