Újra kellett tanulnia járni két Mega-srácnak

síbaleset agyhártyagyulladás járás Megasztár 6
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Néhány éve remény sem volt arra, hogy egyáltalán valaha járni tudnak majd baleset vagy súlyos betegségük miatt, Farkas-Jenser Balázs és Talán Attila azonban legyőzte élete eme nagy kihívását is. Balázs síelés közben szenvedett balesetet, ami után csak két év múlva derült ki, miért nem tud egyik pillanatról a másikra lábra állni. Talán Attila pedig valószínűleg kullancscsípés miatt kapott agyhártyagyulladást - ennek szövődményeként nem tudta mozgatni a lábát.

Csaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.htmlMegasztár 6: Réti Nóra az első kiesőhttp://www.life.hu/legykepben/20120317-megasztar-6-reti-nora-az-elso-kieso.htmlA Megasztár 6 főpróbáján jártunk - videóhttp://www.life.hu/legykepben/20120316-megasztar-6-a-durva-parbaj-utan-vegre-eloben-enekel-a.htmlÚj családtag érkezett a Megasztár szerelmespárjáhozhttp://www.life.hu/hazitunder/20120314-igy-el-a-megasztar-szerelmesparja-tolvai-reni-es-kallaysaunders-andras.htmlMegasztár 6: Csonka Andreasból nem kért a zsűrihttp://www.life.hu/legykepben/20120310-megasztar-6-csonka-andreasbol-nem-kert-a-zsuri-meg-van.htmlSzerelemre vár a Megasztár zsűritagjahttp://www.life.hu/szeress/20120302-a-szerelmet-varja-a-megasztar-zsuritagja-mester-tamas.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.