Szülés után újra karcsú - Futással hozta magát ismét formába Victoria Beckham

egészség fogyókúra futás mozgás Victoria Beckham
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Negyedik gyereke, Harper Seven júliusi születése után mindössze nyolc héttel Victoria Beckham hihetetlen alakját már megcsodálhatták a rajongók a New York-i Divathéten. A 37 éves focistafeleség most végre elárulta a Vogue olvasóinak, hogy mi volt a gyors fogyás titka.

"Egy meglehetősen kemény edzéstervet követtem, melynek szerves része volt a futás, ez azt jelenti, hogy hetente hatszor is elmentem futni. Általában, ha belekezdek valamibe, akkor azt komolyan is veszem, egy idő után a futás a szenvedélyemmé vált" - mondta a négygyerekes anyuka. Victoria személyi edzője Tracy Anderson volt, aki olyan hírességeknek is segített már a fogyásban, mint Gwyneth Paltrow, Cheryl Cole vagy Madonna.

AFP
AFP

Kattints a képre még több híres kismamáért! Ők hogyan fogytak le?

Victoriának a császármetszés után hat hétig mindenképpen várnia kellett az edzés megkezdésével, ráadásul egy csigolyája is elmozdult augusztusban, amikor a kis Harper Seven még csak néhány hetes volt. "Sosem voltam egy 180 centis, klasszikus sovány modellalkat, ezért rendszerint a ruháimmal szoktam trükközni, hogy megteremtsem az illúziót. Az emberek általában azt gondolják rólam, hogy magasabb vagyok, de nem a magas sarkú cipők, hanem sokkal inkább a karcsúsító, áramvonalas öltözékem miatt" - nyilatkozta a 162 cm magas Victoria a Vogue-nak. Ezért aztán nem is meglepő, hogy Beyoncé, az újdonsült anyuka is egy Victoria Beckham által tervezett kreációban jelent meg először a nyilvánosság előtt a szülést követően.

Adj erőt másoknak! Te hogyan fogytál le?
Írd meg te is a sikertörténetedet!




Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!

REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Újra kellett tanulnia járni két Mega-srácnakhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120323-ujra-kellett-tanulnia-jarni-ket-megasracnak.htmlSikertörténet: 30 kiló fogyás után bombacsaj lett Zitábólhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120323-sikertortenet-30-kilo-fogyas-utan-bombacsaj-lett-zitabol.htmlMegterhelő elhízás - egyenes út a vizelettartási panaszokhozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120322-megterhelo-elhizas-egyenes-ut-a-vizelettartasi-panaszokhoz.htmlEndometriózis okozta Marilyn Monroe halálát?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120322-endometriozis-okozta-marilyn-monroe-halalat.htmlFogyni szórakozva is lehet! Jen hulahoppkarika segítségével fogyott 65 kilóthttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120321-fogyni-szorakozva-is-lehet-jen-hulahopp-karika-segitsegevel-fogyott-65.htmlCsaknem 200 kilót fogyott 2 év alatt Nagy-Britannia legkövérebb nőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120305-csaknem-200-kilot-fogyott-2-ev-alatt-nagybritannia-legkoverebb-noje.htmlNem minden zsír ugyanolyan: Ezek a koleszterint növelő zsírok!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120320-nem-minden-zsir-ugyanolyan-ezek-a-koleszterint-novelo-zsirok.htmlTényleg hizlalnak a fogamzásgátlók?http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120313-tenyleg-hizlalnak-a-fogamzasgatlok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.