Majdnem meghalt az anya hasplasztikája miatt egy kisbaba

hasplasztika fogyás szülés plasztikai sebész hízás hasizom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 27 éves brit Laura O'Donnell negyedik gyereke születése után hihetetlen akaraterejének köszönhetően közel 45 kiló súlyfeleslegtől szabadult meg, és mivel nem tervezett több gyereket, ezért úgy döntött, a lelógó bőrredőket hasplasztikával eltávolíttatja.


Northfoto
Northfoto

"Visszatekintve, alig bírtam felfogni, hogy hiúságom kis híján a kisbabám életébe került. Szerencsére Blake ma már teljesen egészséges, és minden nap hálát adok, hogy a kisfiam túlélte ezt a nehéz terhességet és a problémás szülést" - nyilatkozta Laura a The Sun újságírójának.

Laura soha nem gondolta volna, hogy a 2009-ben elvégzett hasplasztikájának ilyen súlyos következményei lehetnek. "Egész életemben mindig nagyon sovány voltam, egészen addig, míg most tízéves első gyerekemmel teherbe nem estem. A terhesség ideje alatt végig legalább két ember helyett ettem, és gyorsan fölszaladtak rám a kilók. Az első szülés után még viszonylag hamar le tudtam fogyni, de aztán még szültem három gyereket, ráadásul két császármetszésem volt, úgyhogy a hasam egyre rosszabbul nézett ki" - emlékezett vissza a most már ötgyerekes anyuka.

"Itt Angliában a hasplasztika körülbelül 5000 fontba került, de egy barátnőm mesélte, hogy Prágában meglehetősen olcsó és jó minőségű plasztikai műtéteket végeznek. Utánajártam, és kiderült, hogy Csehországban csupán 1500 fontot kérnek egy hasplasztikáért" - tette hozzá Laura.

Az RTL Klub sztárja mindent megmutatott! Kattints a galériáért!



A prágai sebész olyan szorosra húzta össze a hasizmokat, hogy szinte alig maradt hely a fejlődő babának, akinek a tüdeje sem tudott kifejlődni, ezért a szteroidos tüdőérlelő kezelés ellenére is már a 26. hétben beindult a szülés.

"Sosem bocsátottam volna meg magamnak, ha esetleg tartós károsodást szenved, vagy meghal a kisbabám. Szeretném mindenki figyelmét felhívni a hasplasztika veszélyeire, ha valaki még szeretne a későbbiekben gyereket vállalni. Egy kisbaba elvesztése túl nagy ár lenne a lapos hasfalért" - figyelmeztetett Laura O'Donnell.

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.