Az úszógumijából származó zsír növelte meg férfiasságát

zsír pénisz plasztikai beavatkozás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A 32 éves Mark Edwardsnak deréktáji úszógumijából vettek zsírt, amit pénisze alsó részébe fecskendeztek be, ezáltal 3,7 centiméterrel növelték meg hímvesszője vastagságát.

A birminghami származású férfi saját lábán távozott a londoni Harley Street-i plasztikai sebészetről néhány órával a műtét után. "Nem jártam úgy, mint John Wayne, de az orvosom figyelmeztetett, hogy még legalább két hétig nem szeretkezhetek" - számolt be Mark.

Amikor a kötést levették, és a duzzanat lelohadt, Mark teljesen odavolt a gyönyörűségtől. Amikor pedig három héttel később szeretkezett, magabiztosabbnak érezte magát, mint valaha.

Thinkstock
Thinkstock

Ennek a beavatkozásnak már nyolc éve, és két évvel ezelőtt Mark egy második műtétet is kért ugyanezen a klinikán. A beavatkozást végző sebész, dr. Roberto Viel elmondta, bizonyos mértékű természetes zsugorodás következett be, ezért Mark úgy döntött, újabb 100 fontot szán arra, hogy az úszógumijából vett zsírral ismét megnagyobbítsák a péniszét.

Mark azóta sem bánta meg döntését. "Csak azt tudom mondani a férfiaknak, ne azért tegyék meg, mert a nők azt mondják, túl kicsi. Önmagukért tegyék meg" - javasolja Mark, aki azóta boldog párkapcsolatban él Claire-rel, akitől megszületett most kétéves fiúgyermeke.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.