Tű kandikált ki egy terhes nő hasából

terhes vakbélgyulladás orvosi műhiba
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy várandós kismama elborzadva vette észre, hogy egyre növekvő hasából egy apró tű hegye kezdett el kikandikálni. A nő szerint a tűt még 2009-ben végzett vakbélműtétje során felejthették a hasában.


Azonban néhány nappal később Kelly azt vette észre, hogy egy apró tű hegye áll ki a hasfalából (a tűről készült fotót itt nézheted meg), mely mindössze néhány centire helyezkedett el a méhében fejlődő magzattól. A nő hamar rájött, hogy valószínűleg három évvel korábbi vakbélműtétje során maradhatott a szervezetében az operációhoz használatos tű.

Thinkstock
Thinkstock

Kelly orvosa szerint nincs miért aggódni, szerinte is a 2009-es vakbélműtét óta lehet a nő hasában a tű, és csak azért most kezdett kilátszani, mert a terhesség miatt a hasban lévő egyre növekvő nyomás kifelé tolja a tűt. És bár Kelly komoly fájdalmakra panaszkodik, az orvosok szerint nincs lehetőség a tű műtéti eltávolítására, míg meg nem születik a baba.

Az orvosok még röntgenfelvételt sem készíthetnek a kismama hasáról, hogy megállapítsák a tű pontos helyzetét, mivel a sugárzás rendkívül kockázatos a terhes nők számára. Emiatt Kelly nem tehet semmi mást, mint csöndben tűri a fájdalmat, és arra vár, hogy a szülést követően műtéti úton eltávolítsák hasfalából az idegen testet.

Átalakítunk! Megfiatalodott és ellenállhatatlan lett Gizus! Kattints a képekért!


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.