A legbotrányosabb színpadi fellépések

mell színpad hányás Marilyn Manson Michael Jackson haj Justin Bieber sztárok koncert Janet Jackson Lady Gaga botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár a legtöbb rajongó azért megy koncertekre, hogy testközelből csodálhassa kedvenc énekesét, olykor sokkal több mindenbe kap bepillantást, mint szeretne: például a sztár gyomortartalmát, mellét, lángoló haját csodálhatja, de volt már példa az önkívületi állapotban önmagát vagdosó énekesre is.

Justin Bieber rókája

Ha a slágerlistákon nem is, a hányásversenyben megelőzi Lady Gagát Justin Bieber, aki még takargatni sem tudta rosszullétét, és tízezrek szeme láttára hányt a színpad közepére arizonai koncertjén. A 18 éves popsztár állítólag tejet ivott arizonai koncertje előtt, és ez tette tönkre a gyomrát olyannyira, hogy az "Out of Town Girl" című száma előadása közben egyszerűen hátat fordított a közönségnek és elhányta magát. A kollégái persze vitték tovább a show-t, míg a kiszaladó, egyébként lázas beteg énekes kicsit összeszedte magát. A rajongó lányok legközelebb ne plüssmackókkal, hanem hányáscsillapítókkal vagy papírzsepikkel készüljenek.

Lady Gaga magánshow-ja táncosa háta mögött

Lady Gaga barcelonai koncertje sem feltétlenül a jó hangulat miatt lesz közismert, inkább az énekesnő színpadi hányásáról, melyet egy táncosfiú jól palástolt ugyan, de csak szemből. Oldalról látható volt, ahogy Lady Gaga többször is elhányja magát a közönségnek hátat fordítva, majd megy és énekel tovább. A 26 éves énekesnő rögtön felülmúlta elődjét, Justin Biebert: négyszer dobta ki a taccsot barcelonai koncertjén, 25 ezer ember előtt.

Michael Jackson felgyulladó haja

Nem gyomortartalom vagy botrányos viselkedés miatt volt emlékezetes Michael Jackson 1984-es reklámfilmforgatása, hanem kigyulladó haja miatt. Az énekes feje és arca olyan súlyosan megégett, hogy rászokott a fájdalomcsillapítókra, s ezen a reklámozandó üdítőitalmárkát gyártó cég kártérítése sem segített.

Janet Jackson kibuggyanó melle

Michael Jackson testvére, Janet pedig jól megkoreografáltan mutatta meg a 2004-es Super Bowlon egyik mellét a közönségnek, melyről mintegy véletlenül Justin Timberlake tépte le a fellépőruhát. De nem ez volt az utolsó eset, hogy az énekesnő a melleivel sokkolt.

Az igazi botrányhős: Marilyn Manson

Marilyn Manson személye és együttese oly mértékben megosztó, hogy hazánkban még egyházi tiltakozás is övezte tervezett koncertjét. Az énekes ugyan 1994-ban tiszteletbeli tagságot kapott a Sátán Egyházában, s dobosa elégtelen munkája miatt koncert közben felgyújtotta annak felszerelését, s majdnem magát a dobost is, mégsem vallja magát - hivatalosan - sátánistának. Rendszeresen sokkolja hallgatóit a színpadon, Bibliákat tép szét, vagdossa magát, megjelenése pedig szürreálisan groteszk. Az biztos, hogy erőszakos hangulatot kelt: egyik koncertjén magát is ki kellett mentenie dühösen romboló rajongó elől.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.