Ez a különbség az allergia és a szénanátha között

különbség allergológus allergia szénanátha pollen szakértő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Fontos és érdekes kérdés: vajon van-e különbség az allergia és a szénanátha között? A szakértő elmondja, mikor melyiktől szenvedünk.
Átverés: szilikon-allergia nem létezik!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130524-a-szilikon-allergia-csak-egy-varosi-legenda-hogy-tobb-penzt.htmlSzédülés, hányinger, depresszió - A tejallergia idegrendszeri tüneteket is okozhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20120417-szedules-hanyinger-depresszio-a-tejallergia-idegrendszeri-tuneteket-is-okoz.htmlAnyósallergia - létezik, de nem a mama az igazi okhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20111220-anyosallergia-letezik-de-nem-a-mama-az-igazi-ok.htmlA 21. század újabb betegsége: halált is okozhat a tisztítószer-allergia!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110809-21-szazad-ujabb-betegsege-halalt-is-hozhat-a-tisztitoszerallergia.html10 súlyos tünet, amit az allergia okozhathttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110614-10-sulyos-tunet-amit-az-allergia-okozhat.htmlAmikor a gyógyszerek már nem használnak - Az allergia lelki okaihttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20110516-amikor-a-gyogyszerek-mar-nem-hasznalnak-az-allergia-lelki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.