Tényleg növelhető masszírozással a mell?

mell implantátum Dr. Krasznai Zsolt mellnagyobbítás masszírozás plasztikai sebész
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az interneten keringő, masszírozással történő mellnagyobbítás csak kamu - mondja dr. Krasznai Zsolt. A plasztikai sebész az implantátumokban hisz. Tartós eredmény csak ezzel a jól bevált módszerrel érhető el.
Hipnotizálták, majd 3 méretet nőtt a mellehttp://www.life.hu/gyogyulj/20130504-ashley-wellert-hipnotizaltak-3-szamot-nott-a-melle.htmlHorpadás a mellen - A mellrák tünete lehet!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130815-nemcsak-a-mellben-tapinthato-csomo-hanem-a-horpadas-is-lehet.htmlEmiatt lehet visszataszító a műmellhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130731-visszataszito-mumell-nem-csak-a-hegekkel-lehet-baj.htmlTályog a mellbimbón - A piercing szexi, de veszélyeshttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130617-a-piercingek-es-a-testekszerek-egeszsegugyi-kockazatai.htmlCsúnya betegségeket okoz a rossz melltartóhttp://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130611-a-nem-megfelelo-meretu-melltarto-komoly-egeszsegugyi-problemakat-okozhat.htmlAhol a lányok mellét forró kővel vasalják (18+)http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20130521-kamerunban-gyakori-a-barbar-modszerek-alkalmazasa-a-nem-kivant-terhesseg.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.