Mély nyomorban él az X-Faktor fiatal sztárja - Wolf Kati és Király L. Norbi segítik

zene munkanélküliség tehetségkutató műsor szegénység
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A tehetségkutató műsorban való szereplés után sem javultak az életkörülményei a Non-Stop fiatal tehetségének - munkát sem talál, pedig bármit elvállalna.

Lájkolj minket a Facebookon és nyerj Volt vagy Balaton Sound jegyet!









Forrás: RTLKLUB
Forrás: RTLKLUB

A Non-Stop csapata, zöldben Kassai Zsolt

Wolf Kati és Király L. Norbi is segíti

"Édesapám tart el mindannyiunkat, mert anyukámnak nincs munkája. Porckorongkopása van, emiatt nem talál állást, ami nyolc általánossal egyébként sem könnyű" - mesélte a lapnak Zsolt, aki szintén hosszú ideje keres már munkát, kevés sikerrel, pedig bármit elvállalna, akár betanított munkásként, vagy gyárban, gyorsétteremben is dolgozna. Bár teljesen nem tudják megoldani a család problémáit, a szintén az X-Faktorban feltűnt Wolf Kati és Király L. Norbi is segít Zsoltéknak - előbbi bejárati ajtóval, utóbbi ablakokkal ajándékozta meg a családot.

Tipp! Így jelentek meg a celebek a VIVA Comet gálán! Nézd meg képgalériánkat!



Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!



Rátalált a szerelem! Ezzel a bűbájos hölggyel osztja meg életét az X-Faktor sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20110602-vastag-tamas-kiskutyat-fogadott-orokbe.htmlVideó - Shodeinde Dorka: Házasság előtt nem éltem szexuális életethttp://www.life.hu/szeress/20110516-shodeinde-dorka-hazassag-elott-nem-eltem-szexualis-eletet.htmlMegvan az X-Faktor legújabb zsűritagjahttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110506-cheryl-cole-lesz-az-amerikai-xfaktor-zsuritagja.htmlEgyütt lazultak az X-Faktoros szívtiprókhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110422-egyutt-lazult-vastag-csaba-es-kiraly-l-norbi.htmlAz X-Faktor szívtiprója a Barátok köztbenhttp://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110324-az-xfaktor-szivtiproja-erkezik-a-baratok-koztbe.htmlJanicsák Veca levetkőzik?http://www.life.hu/legykepben/napifriss/20110303-janicsak-veca-levetkozik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.