Izgalmas reality imádnivaló dalmatakölykökkel - Kövesd te is!

Születés kutya
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ki ne olvadna el azoktól az apró kiskutyáktól, amelyek még csak szopizni és aludni tudnak egész nap? Ha te is imádod nézni az apró állatkákat, most olvadozhatsz kedvedre. Elindult a dalmata-reality!

A dalmatákat tenyésztő Solymos-Kert tulajdonosainak már 2008-ban eszükbe jutott, hogy megosszák dalmatakutyájuk születésének és növekedésének élményét ismerőseinkkel. A kiskutyák almára akkor egy webkamerát állítottak, melyen keresztül a cég weboldalán bárki figyelemmel követhette az apróságok világra jövetelét. A webkamera váratlanul nagy sikert hozott. Az ismerősök szólni kezdtek az ismerőseiknek, azok pedig az ő ismerőseiknek, így rövid időn belül jelentős internetes közösség szerveződött a webkamera köré, melynek tagjai nap mint nap követthették a kutyák fejlődését.

www.nnfoto.hu
www.nnfoto.hu

Dalmaták már az iWiW-en is! Csatlakozz a csoporthoz a közösségi oldalon, és izguljatok együtt!


Hangos sajtóvisszhang, páratlan siker



www.nnfoto.hu
www.nnfoto.hu

Nézd élőben az apróságok első heteit!

A dalmaták ügye ma is népszerű, olyannyira, hogy a Solymos-Kert nemrég egy különleges, éjjel is látó kamerával lett gazdagabb, amely nagyban megnövelte a videóanyag minőségét. A profi megfigyelő kamerának köszönhetően éjjel-nappal követheted az újszülött apróságok első heteit, sőt, egy egérkattintással ráközelíthetsz a nézett videó egy kiválasztott pontjára, így lehetőséged van akár a kölyök szopizását, játszását vagy jóízű alvását közvetlen közelről megfigyelni.

Ha pedig nem vagy internet közelében, akkor kövesd a mobilodon az eseményeket. A Solymos-Kert tulajdonosai tavaly látogatóik kérésére készítették el a mobiltelefonos oldalt, ami ráadásul nem csak okostelefonnal használható, hanem egyszerű, internetezésre alkalmas mobillal is. A mobilos weboldalt itt találod - kattints!

Kattints ide, és nézd meg, hogyan ismerkednek a világgal az újszülött dalmaták!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.