Nagy lépésre szánta el magát a sztárpár - Íme első közös csemetéjük

Selena Gomez kiskutya Justin Bieber
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Selena Gomez és Justin Bieber úgy döntöttek, még komolyabbra fűzik a kapcsolatukat. Ehhez pedig a legideálisabb dolog olyasvalami, amiről közösen kell gondoskodniuk.

No persze nem gyermeket terveznek a fiatalok, hiszen Selena még csak tizenkilenc, Justin pedig tizenhét éves. A tinisztárok úgy döntöttek, hogy nem "egyentetoválással" vagy valami extrém dologgal bizonyítják a szerelmüket, hanem egy kiskutyával, akiről közösen kell gondoskodniuk. Bár mindketten sokat utaznak, nagyon régóta vágytak egy édes házikedvencre - így került a kis Baylor a képbe. A tündéri kutyusról készült képeket itt megnézheted!

AFP
AFP


A napokban kapták lencsevégre a Disney-hercegnő Selenát, amint egy kanadai koncertje előtt a kutyával sétál. Justin és Selena nagyon szeretik az állatokat - mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy az állatot egy menhelyről hozták el Winnipegből a múlt héten.





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.