5 apróság, amivel gazdag leszel idén - A feng shui szerint

hiedelem gazdagság tárgy feng shui dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha szeretnéd, hogy idén problémamentes pénzügyeid és anyagi helyzeted legyen, vesd be a feng shui alábbi praktikáit.




Thinkstock
Thinkstock

Készítsd fel a gazdagság területét!

A lakáson belül a gazdagság területe a dél-keleti részen helyezkedik el, amit, mielőtt jó hatású kiegészítőkkel pakolnál tele, meg kell tisztítanod azoktól, melyek csak a kiadásnövekedést erősítik. Ilyenek a kopott, törött, beteg tárgyak, mint például hiányos részű vagy nem működő tárgyak. Tedd el innen a rossz érzést keltő dolgokat is, mint amilyen egy halogatott ügy papírja, vagy egy olyan embertől kapott dolog, akit nem kedvelsz igazán. Ugyanakkor jó, ha eltávolítod a labilis tárgyakat is, melyek ezen a területen a pénzügyeid labilitásához járulhatnak hozzá - ilyen egy mozgó lábú szék vagy egy akadozó fiókú asztalka.

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Apró kincsek



Elefánt és teknős



Mosolygó Buddha



Thinkstock
Thinkstock

Tükör

A pénzügyek területén elhelyezett tükör megsokszorozza a gazdagságot, de csak akkor, ha belepillantva éles képet látsz, nem pedig egy piszkos, eltorzított mását a valóságnak. Legjobb, ha hosszúkás formát, netán egy álló változatot választasz zöld, kék, fekete vagy natúr kerettel.

Növényekkel a pénzért

Nemcsak különböző szimbólumok, hanem egyes növényfajták is erősíteni tudják a gazdagság területét. Épp ezért ide válassz filodendront, mely egy gyorsan növekvő, gyarapodó fajta, ami hasonló változásokat eredményezhet a pénzügyeidben. Hasonló jó hatással bír a citrom- vagy narancsfa is. Ezek egyaránt feszültségoldó hatásúak is, amellett, hogy a megújuló frissesség energiájával rendelkeznek. Így az újrakezdés képessége árad szét a területen, ami nehéz anyagi helyzet esetén segíthet.

Tipp! Így élnek az állami gondozott gyerekek. Kattints a galériáért!



Pénzhozó szobanövények - 5 szépség, amivel gazdag leszelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20111125-penzhozo-szobanovenyek-5-szepseg-amivel-gazdag-leszel.htmlÍgy lehetsz gazdag egyetlen trükkel! - Spórolnod sem kell/penzugyek/20110427-igy-lehetsz-gazdag-egyetlen-trukkel-sporolnod-sem-kell.htmlÍgy teheti tönkre egyetlen tükör a párkapcsolatodhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110926-igy-tehet-feltekennye-egyetlen-tukor-a-parkapcsolatod-is-ramehet.htmlÍgy találhatod meg a nagy Ő-t egy egyszerű gyertyával - Plusz 9 szerelemhozó tárgyhttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110621-igy-talalhatod-meg-a-nagy-ot-egy-egyszeru-gyertyaval-.htmlEzért nem működnek a párkapcsolataid! - Egyetlen apróság az okahttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20110325-ezert-nem-mukodnek-a-parkapcsolataid-a-kaktusz-hatasa-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.