Két hálószoba is tartozik a VV5 plázacicájának otthonához

VV Dya Való Világ 5 lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A VV5 plázacicája, Dya megmutatta, milyen is egy fiatal, független lány otthona. 
"Nagyon szeretek itt lakni és szerintem Panka, a kutyusom is így van ezzel. A lakás minden egyes pontja az én ízlésemet tükrözi. A falak színéhez megpróbáltam minél melegebb árnyalatokat választani, az apró kiegészítőkkel pedig a saját személyiségemet tükrözni"



Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Kattints a képre és nézd meg Dya párbaját!

Az előszobában az étkező található, és itt egy televízió is helyet kapott, mivel a lány a vacsora alatt sem tud elszakadni a képernyőtől. A konyha igen keskeny, de minden szükséges felszerelésnek sikerült helyet találni benne. "A bútort akkor csináltattam, amikor ide költöztem. Megmondom őszintén, túl gyakran nem tevékenykedem itt, de azért előfordul, hogy főzök" - vallotta be Dya.

A lakáshoz tartozik még két hálószoba is, ezekből az egyiket jelenleg mosókonyhaként használja Dya. "A nagyobb a hálószobám, ahonnan - már remélem, nem sokáig - hiányzik egy franciágy. A másik viszont most inkább kiszolgáló helyiség, ott teregetek, ott vannak a ruháim. A tervek szerint egyébként amint megérkezik majd az új ágy a hálóba, vendégszobává alakítom" - tette hozzá Dya.

Tipp! Liptai Claudia szebb, mint valaha. Kattints a képekért!


Így használd a feng shuit kapcsolat-erősítőkénthttp://www.life.hu/hazitunder/lakberendezes/20120109-igy-hasznald-a-feng-shuit-kapcsolaterositokent.htmlA Miele Főzőiskola receptje: Szilvásgombóc - Videóhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-a-miele-fozoiskola-receptje-szilvasgomboc-video.htmlMennyire vagy konyhatündér? Csillagjegyedből kiderülhttp://www.life.hu/hazitunder/konyhatunder/20120106-mennyire-vagy-konyhatunder-csillagjegyedbol-kiderul.htmlElhagyta álmai házát a Barátok közt sztárjahttp://www.life.hu/hazitunder/20120105-elhagyta-almai-hazat-a-baratok-kozt-sztarja-fodor-zsoka.htmlAkkora, mint egy ház! Íme, a világhírű tervező hatalmas lakásahttp://www.life.hu/hazitunder/20111229-akkora-mint-egy-haz-ime-a-vilaghiru-tervezo-hatalmas-lakasa.html5 apróság, amivel gazdag leszel idén - A feng shui szerinthttp://www.life.hu/hazitunder/20111227-5-aprosag-amivel-gazdag-leszel-iden-a-feng-shui.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.