Oláh Ibolya hajléktalan anyagi gond
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kétszázezres adósságot halmozott fel Oláh Ibolya, ezért a főbérlője utcára akarja tenni.

Ibolya élete három hónapja még rendben volt. Sok fellépése volt, és a magánélete is rendbejött. Decemberben azonban egy zavart férfi megtámadta őt és a barátnőjét. Az énekesnő lelkét igencsak megviselték a történtek. A barátnőjét a támadó ököllel arcon ütötte, Ibolya lelkiállapota egyre rosszabb lett, így a kapcsolatuk tönkrement, a lányok pedig napokon belül szakítottak. Az énekesnő pánikbeteg lett, gerincsérvet kapott, így az utóbbi két hónapot munka nélkül töltötte, otthon, egyedül. Pénzügyileg is padlóra került, mert közel kétszázezres adósságot halmozott fel a főbérlőjénél.

Fotó: Mudra László [origo]
Fotó: Mudra László [origo]

"Ha nem fizetek, napokon belül utcára kerülök. Nem hibáztatom a lakástulajdonost, hiszen jár neki a pénz, arról viszont nem tehetek, hogy olyan rossz lelki és fizikai állapotba kerültem, hogy nem tudtam fellépni. Ha nem dolgozom, nem keresek pénzt, ez ilyen egyszerű. Most jönnek a mínuszok, nem tudom, mihez kezdek, ha ki kell költöznöm. Anyácskához nem mehetek vissza Tiszadobra, mert vidéken eltemetkezve végképp nem jutok munkához. Nincs hová mennem, egyedül vagyok, mint az ujjam. Tegnap volt a születésnapom, egyedül ünnepeltem" - vallotta Ibolya a Borsnak.

"Bár igen komoly bajba kerültem, nem kérek pénzt senkitől, nem kell alamizsna. Én dolgozni szeretnék! Az életem a zene, az éneklés, a színpad. Ha ott nem állhatok, nem akarok semmi mást. Csak remélni tudom, hogy eszébe jutok a koncertszervezőknek, és ismét megcsörren a telefonom. Ha dolgozom, boldog vagyok és pénzt is keresek, így nem kell attól félnem, hogy hajléktalanná válok. Voltam már padlón, képes vagyok napok alatt összeszedni magam. A szerelem pedig majd jön, ha jönnie kell" - tette hozzá az énekesnő.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.