Dupla öröm: a frissen eljegyzett Keira Knightley méregdrága házzal ajándékozta meg magát

Keira Knightley eljegyzés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Keira Knightley élete mostanában telis-tele van változásokkal: a napokban eljegyezték, és új házba költözött.

A Karib-tenger kalózai és a Büszkeség és balítélet című nagysikerű mozik sztárja 2,4 millió fontot fizetett a Spitalfieldsben, London keleti részén található toronyházért. A lakás korábban Sam Morton tulajdona volt. A négyemeletes házban moziszoba, öltöző és zeneszoba is van, és egy pompás kert is tartozik az ingatlanhoz. Keira szerencsés módon jutott hozzá a házhoz - édesanyja cége vette meg az ingatlant, így nem kellett adót fizetnie a ház után.

Northfoto
Northfoto

"Ez elég kemény környék, kissé talán veszélyes is, de sok sztár költözik ide mostanában, egyre népszerűbb hely. Keirát is többször láttam már errefelé, szinte mindig kalap van rajta" - vallotta egy ittlakó. A környéken olyan ismert emberek laknak, mint Tracey Emin vagy Angela Hartnett.

Átalakítunk! Vörös démon lett a szőke lányból.Kattints a galériáért!


Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!


Gyermek helyett kutyusok? Íme a gyönyörű színésznő házikedvenceihttp://www.life.hu/hazitunder/20120515-gyermek-helyett-kutyusok-ime-a-gyonyoru-szinesznoi-hilary-swank-hazikedvencei.htmlVakító, lélegző, önfenntartó: íme, a jövő házaihttp://www.life.hu/hazitunder/20120525-vakito-lelegzo-onfenntarto-ime-a-jovo-hazai.htmlKozsó miatt kell fizetnie a lakóknakhttp://www.life.hu/hazitunder/20120523-kozso-tartozik-a-kozos-koltseggel-igy-a-lakoknak-kell-tobbet.htmlA legfinomabb pezsgőkoktélok - Otthon is elkészítheted őkethttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20120521-a-legfinomabb-pezsgokoktelok-otthon-is-elkeszitheted-oket.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.