Rózsaszínűre festette kiskutyája szőrét Emma Watson

kutya Emma Watson festés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Emma Watson imádott kiskutyája fodrásznál járt - a kisállat szőrét rózsaszínűre festette a gazdija.

Tipp! Rihanna legbotrányosabb privát fotói! (18+)

Emma Watson kutyusa, Darcy nagyon megváltozott: rágógumi-rózsaszínű lett. Az átalakulás meglepő, de nem ritka: egyre több kutyagazdi festeti kis kedvence szőrét színesre. Angliában a sztárok is odavannak ezért a körülbelül harmincezer forintos kezelésért. Stuart Simons, a leginkább erre szakosodott londoni üzlet vezetője a következőket vallja: "Ma a pink a legnépszerűbb szín, de hoztak már hozzánk olyan kis bichont is, akit kékre festettek. Ezek a festékek egyáltalán nem károsak, teljesen állatbarátok. Növényi anyagokból készülnek, amit öt percig kell rajtahagyni a kutyuson, utána pedig le kell mosni. Mivel Darcy szőre fehér, így nagyon hamar be lehetett színezni."

Northfoto
Northfoto

Tudj meg minden érdekességet már a hírfolyamodból! Csatlakozz hozzánk iWiWen és Facebookon!



A brit tévékben népszerű állatorvos, Emma Milne-nek azonban kicsit más a véleménye: "A kutyák nem játékszerek, nem játékbabák. Ha mindenféle kemikáliákkal szennyezzük a szőrüket, az nem tesz jót nekik. Még akkor sem, ha ezek növényi anyagok. Az a baj, hogy ezzel az állatokat zavarják meg, a színes kutyák ugyanis teljesen másként hatnak a többi kutyára."

Az is elképzelhető, hogy az olimpia előtt még jobban elfajul a kutyafestés - Simons szerint hamarosan tele lesz a város piros, fehér és kék kutyákkal. Emma azonban nem jókedvében festette rózsaszínre kis kedvencét: egyik barátja ugyanis a mellrák ellen rendez gyűjtést, Emma pedig így próbálja felhívni a figyelmet erre a jótékonysági célra.

Tipp! Pucér fenekek! Kattints a szexi képekért!




Amikor leszáll az éj... akkor indul a LifeNight!

Kíváncsiak vagytok, milyen az, amikor egy kicsit bujábbak, perverzebbek és szabadszájúbbak vagyunk, a pasik pedig végre elárulják, hogy hogyan szeretik? Akkor gyere, ismerd meg a titkos énünket!

Ezekkel a témákkal várunk Téged ma este 10 után a Life.hu-n!





Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.