Oprah Winfrey luxuslakás Barbados Rihanna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rihanna igazán nagylelkű: hatalmas házzal lepte meg édesanyját.

Igazán szívszorító volt a talkshow-királynő, Oprah Winfrey műsora: Rihanna nemcsak szerelmi életéről vallott könnyek között, de egy hatalmas meglepetéssel is előrukkolt édesanyja részére. Rihanna egy mondvacsinált indokkal az édesanyját, Monica Braithwaite-t is meghívta a show felvételére, majd ezután következett az ámulat.

AFP
AFP

Az énekesnő azt mondta édesanyjának, van egy hatalmas meglepetése számára, amivel szeretné meghálálni azt a sok jót és kedvességet, amit tőle kapott - majd átnyújtotta a mesés otthon kulcsát. A luxusházat a stáb meg is nézte, Monica pedig szinte ájuldozott az öt hálószobás, pompás, medencés luxusvilla láttán. A házban anya és lánya illetve Oprah még pezsgőzött is, az édesanya pedig nem győzött hálálkodni a lányának. Rihanna szülei egyébként egy igen pici bungalóban laktak eddig Barbadoson, melyet a turisták is mindig mosolyogva fényképeztek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.