Vágyfokozó Valentin-napi menü - Tüzeld fel a párod!

leves vágyfokozó Valentin-nap recept fűszerek zöldség édesség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A csokoládé és az osztriga mellett még számos természetes vágyfokozó létezik. Használd fel a leghatékonyabbakat a főzésnél, és lepd meg vérpezsdítő menüvel a párod Valentin-napon! A következő ételek garantáltan feltüzelnek, ráadásul könnyen elkészíthetők. 

Madame Pompadour vágyfokozó levese




Istockphoto
Istockphoto


Hozzávalók:


- 1 kg zeller
- 1 kis fej vöröshagyma
- 1 diónyi vaj
- 2 dl tejszín
- 1-1,5 l víz és bele 1 db húsleveskocka
- só, bors
- reszelt parmezánsajt ízlés szerint
- kruton






Spagetti a tenger gyümölcseivel



A tengeri herkentyűk többségének vágykeltő hatást tulajdonítanak. Készíts belőlük ínycsiklandozó feltétet, helyezd spagettire, és csábítsd el vele a párod!

Istockphoto
Istockphoto


Hozzávalók:

- 40 dkg tengergyümölcsei-keverék (mirelit vagy frissen összeválogatott)
- spagetti
- fél fej vöröshagyma
- 1 gerezd fokhagyma
- 1 csokor petrezselyem
- 3 evőkanál olívaolaj
- fél dl húsleves alaplé
- fél dl száraz fehérbor

Elkészítés:

A vöröshagymát és a fokhagymát tisztítsd meg, a vöröshagymát vágd finomra, a fokhagymát pedig nyomkodd szét. A petrezselymet mosd meg, és vágd apróra. Ezt követően bő, sós vízben kezdd el főzni a spagettit. Ha az olasz hagyományoknak megfelelően szeretnéd elkészíteni a tésztát, ne törd félbe, és ne főzd túl.


Van egy jó recepted? Töltsd fel Recepttárunkba, és oszd meg mással is!






Fűszeres-tüzes csokoládéfondü




Istockphoto
Istockphoto


Hozzávalók:









A mártogatáshoz:






Tipp: Nyerj Valentin-napi ajándékokat a Life.hu-val!


Elkészítés:




Casanova és az osztriga

A vágykeltőként számontartott osztrigát a történelemkönyvekben többnyire a csábítás eszközeként említik. Casanova állítólag 40-50 osztrigát is megevett egy nap, amiről úgy tartotta, hogy különös erőt kölcsönöz a szexuális teljesítményének. Bár vágykeltő hatását tudományosan még nem bizonyították, tény, hogy cinkben gazdag, amelynek nagy szerepe van a nemi hormonok előállításában.

LIFE MAGAZIN: Csokikóstolás ínyenceknek

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=rAUyWzyH9nkImKWo

Barátkozz a Life.hu-val az iWiWen és a Facebookon is!


Amilyen a köldöke, olyan szeretőnek!http://www.life.hu/szeress/parkapcsolat/20101230-amilyen-a-koldoke-olyan-szeretonek.html11 dolog, amit nem tudtál a szerelemhormonrólhttp://www.life.hu/gyogyulj/nyugatiorvoslas/20101213-11-dolog-amit-nem-tudtal-a-szerelemhormonrol.htmlDuzzog, rossz az ágyban, az exével kavar - pasiszemmelhttp://www.life.hu/szeress/ferfibeszed/20101202-rossz-vele-a-szex-es-az-exevel-kavar-pasiszemmel.htmlFilléres receptek: melegítő leves sült zöldségekbőlhttp://www.life.hu/hazitunder/gasztro/20110120-filleres-fuszeres-zoldsegleves.htmlDolce vita: a legjobb olasz éttermekhttp://www.life.hu/szorakozz/programok/20110118-dolce-vita-a-legjobb-olasz-ettermek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.