Űzd el a szagokat és a vízkövet egyetlen öblítéssel! - Hatékony WC-tisztítók körképe

takarítás körkép tisztítószer toalett
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A WC-tisztítás az egyik legpocsékabb házimunka. Megúszni nem lehet, ám ha a leghatékonyabb szereket szerzed be, kevesebb idő és kevesebb súrolás lehet a jutalmad.

A fürdőszoba és a WC tisztítása mindig kellemetlen feladatnak számít. Nem sok olyan ember létezik, aki örömét leli a makacs vízkövek vagy épp a bosszúságot okozó szappanfoltok eltávolításában, a WC súrolásáról nem is beszélve, mely elengedhetetlen a csészében képződő foltok és a vízkő miatt.

Thinkstock
Thinkstock



Sarkalatos pont az illatosítása is. Persze, számos remek légfrissítő terméket lehet találni az üzletekben, de előfordulhat, hogy a több évtizeddel ezelőtt épült házakban található WC-k esetében ezen is csak a napi rendszeres tisztítás segítene. Ha ehhez nincs kedved, sőt, az egész takarítási mizériát legszívesebben egyetlen mozdulattal letudnád, van egy jó hírünk. Az alábbi termékekkel lehetőséged van rá!


Olcsó, mégis hatékony

A Denk mit WC-tisztító a Drogerie Markt sajátmárkás terméke, ám emiatt nem kevésbé hatékony a társainál.

www.dm-drogeriemarkt.hu
www.dm-drogeriemarkt.hu



Mindenképpen érdemes ezt választanod, ha a gazdaságos vásárlás híve vagy, és esetleg unod a megszokott citrus, óceán vagy fenyő illatokat, a márka ugyanis narancsvirág változatot is kínál. 500 forintért* egyszerre két kis korongot kapsz, melyek előnye, hogy citromsavval küzdenek a szennyeződések és a vízkő ellen is.

Egyszer használatos baktériumgyilkos

A minőségi, márkás illatosítók között talán az egyik legolcsóbbnak számít a Domestos 3 in 1 WC-illatosító rúdja, hiszen akár 250 forintért* is megveheted a citrus vagy fenyő illatú terméket - mely ugyan az egyszer használatos, nem utántölthető típusok körét gyarapítja.

www.vegyidiszkont.hu
www.vegyidiszkont.hu



Hatékonyságát a rúd három rétege fejti ki, ami miatt igazán megérdelmi a multifunkcionális címkét. Nemcsak kellemes és tartós illatot szabadít fel minden egyes öblítéskor, de a vízkőlerakódások ellen is felveszi a harcot. Ha pedig aggódsz a rengeteg baktérium miatt, mely megtelepedhet a WC-csészében, nyugodtan beleteheted a kosaradba, hiszen a harmadik réteg éppen utóbbiak számának csökkentéséért és elszaporodásuk megakadályozásáért felelős.

Szagok ellen illatgyöngyökkel

A Bref 3-Aktiv helytakarékos, versenytársaival szemben új funkcióval rendelkező termék: a két főtartály között található kisebb rekeszben illatgyöngyök garantálják, hogy két öblítés között sem tompul a kellemes illat a WC környékén.

www.henkel.pl
www.henkel.pl



A két oldalsó tartályban lévő folyadék az öblítések során felelős a frissességért és a lerakódások csökkentéséért. Ha esetleg elsőnek egy citrus illatot választottál, kiürülés után már csak az utántöltőt kell újra megvenned, és dönthetsz virág vagy alpesi levegőre emlékeztető illatok mellett is. Ajánlott fogyasztói ára 630 forint*.

Egyetlen rész sem marad szabadon!

A menta-eukaliptusz, levendula, vagy klasszikus citrus illatban kapható Harpic Max Power Plust elsősorban az egyedi kialakítása különbözteti meg a versenytársaitól. Ennek köszönhető az is, hogy a WC-csészébe helyezve biztos lehetsz afelől, hogy öblítéskor kellő mennyiségű víz fogja érni ahhoz, hogy kifejtse a hatását.

www.argep.hu
www.argep.hu



A közel 700 forintért* kapható illatosító tartálya lágy zselés anyagot rejt, mely akár két öblítés között is kellemes illattal árasztja el a WC környékét. Természetesen az illat mellett eredményesen küzd a lerakódások ellen is, így könnyítve meg a rendszeres WC-tisztítást.

*Interneten fellelt, tájékoztató jellegű árak.

Makacs dugulás, kellemetlen szagok és kártevők ellen - A leghatékonyabb, filléres szerekhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110530-makacs-dugulas-kellemetlen-szagok-es-kartevok-ellen-a-leghatekonyabb.htmlÍgy mérgezed magad mindennap! - Egy veszélyes anyag, amit te is használszhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110531-igy-mergezed-magad-mindennap-egy-veszelyes-anyag-amit-te.html15 perc, ami megváltoztatja az életed! - 30 napos életmódprogram időhiányban szenvedőknekhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110527-15-perc-ami-megvaltoztatja-az-eleted-flylady-a-30.htmlAz 5 legfinomabb illat a lakásba - Költöztesd be a tavaszt!http://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110523-az-5-legfinomabb-tavaszi-lakasillatosito.htmlÍgy űzd el végleg a penészt a lakásból! - 200 forintból, természetesenhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110512-igy-uzd-el-vegleg-a-peneszt-a-lakasbol-200.htmlZsír-, kávé- és borfoltok ellen - Filléres foltgyilkos csodaszerekhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110506-zsir-kave-es-borfoltok-ellen-filleres-foltgyilkos-csodaszerek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.