Az 5 legerősebb lefolyótisztító - Átmarják magukat a legmakacsabb duguláson is

fürdőszoba dugulás lefolyó tisztítószer konyha
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha ismerős a mosogatóban álló lefolyásképtelen szennyes lé, az öblítés után visszakacsintó vécékagyló, vagy a hajszálaktól eldugult kád, akkor ismerkedj meg a legerősebb ellenszerekkel!

Thinkstock
Thinkstock

A konyhai és a fürdőszobai lefolyók nagyon könnyen eltömődhetnek, és mindig a legrosszabbkor. A duguláselhárítás kellemetlen művelet, ráadásul nem is mindig sikeres. Sajnos a házi praktikák sem mindig oldják meg a helyzetet, ezért a szifon szétszerelése vagy szakember hívása gyakran elkerülhetetlen. Mielőtt azonban szerszámért vagy telefonért nyúlnál, próbáld ki az alábbi jól bevált, erős lefolyótisztítók egyikét! Nem fogsz csalódni.

Olcsó és hatékony granulátum

Búvár lefolyótisztító





Domestos 15 perces lefolyótisztító
Cillit Bang univerzális felület- és lefolyótisztító



Régi, kedvelt magyar segítség

Szi-Ti



Tipp! Szakmát váltott a színész, mostantól hamburgert árul. Kattints a galériáért!


Folyékony megoldás eldugult lefolyóhoz

Mr Muscle lefolyótisztító




Tipp! Hogy kerülnek Louboutin cipői régi francia festményekre? Kattints a galériáért!



Szőnyegtisztítás teával: működik! - Plusz 10 meglepő házi praktikahttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110916-szonyegtisztitas-teaval-mukodik-plusz-10-meglepo-hazi-praktika.htmlÍgy lesznek bársonyosan puhák és illatosak a ruhák drága mosószerek és öblítők nélkülhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110725-igy-lesznek-barsonyosan-puhak-es-illatosak-ruhak-draga-mososzerek-es.htmlA 4 legjobb mosogatószer szerintünk - Kíméletlenek a zsírral, kíméletesek a bőrrelhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110708-az-5-legjobb-mosogatoszer-szerintunk-kimeletlenek-a-zsirral-kimeletesek.htmlItt lakozik a legtöbb kórokozó a lakásban! - Eláruljuk, hogyan szabadulj meg tőlükhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110627-itt-lakozik-a-legtobb-korokozo-a-lakasban-elaruljuk-hogyan.htmlŰzd el a szagokat és a vízkövet egyetlen öblítéssel! - Hatékony WC-tisztítók körképehttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110617-uzd-el-a-szagokat-es-a-vizkovet-egyetlen-oblitessel-.htmlÍgy mérgezed magad mindennap! - Egy veszélyes anyag, amit te is használszhttp://www.life.hu/hazitunder/haziasszonytippek/20110531-igy-mergezed-magad-mindennap-egy-veszelyes-anyag-amit-te.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.