Praktikus asztalka zöldséges ládából

asztal otthon barkács kézművesség láda lakberendezés lakás dizájn
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy kis kreativitással szinte bármiből alkothatsz hasznos és praktikus eszközöket. Zöldséges ládából például kiváló asztalt készíthetsz a nappaliba.

Szükséges eszközök:

- négy darab, egyforma zöldséges láda
- csiszolópapír
- fa pác vagy festék
- ecset
- kerekek az aszta aljára
- csavarhúzó
- csavarok
- szögek
- kalapács
- nagyobb MDF lap

www.etsy.com
www.etsy.com

Így készítsd el!

A zöldséges ládákat először csiszold át csiszolópapírral, majd pácold be fa páccal. Pácolás után le is festheted a ládákat - akár mindegyiket más színnel -, de el is tekinthetsz tőle, ha kedveled a rusztikus stílust.

Az MDF lapból akkorára lesz szükség, melyen a képen látható módon elférnek a ládák. Utóbbiakat fektesd a lapra, és szögekkel rögzítsd. Végül fordítsd meg a már elkészült asztalkát fejjel lefelé, és csavarozz görgős lábakat az aljára, így a későbbiekben könnyebben tudod mozgatni. A négy láda közötti helyet középen például parafadugókkal is kitöltheted, amelybe vázát helyezhetsz, de akár szabadon is hagyhatod, úgy is jól mutat.

Öt mutatós Halloween töklámpáshttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121030-variaciok-tokre-5-mutatos-halloweendekoracio.htmlPraktikus asztalka zöldséges ládábólhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121031-asztal-a-nappaliba-zoldseges-ladabol-sajat-kezuleg.htmlRomantikus lámpabura fillérekből - 15 perc alatthttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121029-romantikus-lampabura-keszites-hazilag-gomb-terkep-hasznalataval.htmlStílusos képkeret csipeszekkelhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121026-fa-keret-felhasznalasaval-fotokeret-sajat-kezuleg.htmlCipőszárító kavicsból - 5 perc alatt készhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121025-ciposzarito-kavicsbol-mutatos-otthon-a-vizes-labbeliknek.htmlKészíts gyümölcstálat bakelitlemezből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121024-hogyan-legyek-jo-no-tarolo-bakelit-lemezbol.htmlDuplázd meg a konyhád okos tárolókkal!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-konyhai-tarolas-apro-konyhaban-trukkok-megoldasok.htmlCsomózz szőnyeget régi törölközőkből!http://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-furdoszoba-szonyeg-regi-torolkozo-ujrahasznositasaval.htmlLámpaernyő maradékokból - egy fillér sem kell hozzáhttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121019-lampaernyo-lampabura-keszites-hazilag-anyagmaradekokbol.htmlŐszi dekor: mutatós illatgyertya saját kezűleghttp://www.life.hu/hazitunder/lakas/20121018-mutatos-illatgyertya-keszitese-sajat-kezuleg-oszi-napokra.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.