Gyönyörű dekorkönyvek látványos ötletekkel

könyv dekoráció lakberendezés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy lakást nem tűnik nehéznek berendezni, pedig ahhoz, hogy harmonikus legyen az összkép, nem elég, ha csak kényelmesen elrendezed a bútorokat. Tudnod kell, milyen stílushoz milyen anyagok, színek és formák illenek, és azt is, hogy milyen egyszerű ötletekkel érhetsz el látványos eredményeket - hiszen keveseknek van egy vagyona arra, hogy a lakása jól nézzen ki. Ha segítségre van szükséged, lapozz bele a következő könyvekbe!

Clay Ide, Samantha Moss: Varázslatos otthon

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kiadó: Geopen Könyvkiadó Kft.
Ár: 9900 forint


Barty Phillips: Kis lakás, nagy kényelem

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]



Kiadó: Gabo Könyvkiadó
Ár: 4500 forint

Csecsődi Mária: Budapest Interiors - Budapesti otthonok

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]





Kiadó: Alexandra Kiadó
Ár: 8500 forint

Terence Conran: A konyha az otthon szíve

Forrás: [origo]
Forrás: [origo]

Mindent átfogó művében a szerző a lakás legösszetettebb része, a konyha berendezésének fortélyaival ismertet meg. A Tervezés és design fejezet a jó konyha alapfeltételeit tekinti át, megoldásokat kínál a problémás területekre, költségkímélő tanácsokat ad, és segít az új eszközök - például a CAD számítógépes tervezés - használatában.

A könyv­ Életteli konyha című fejezetében a legkülönfélébb életvitelekhez alkalmazkodó megoldásokról olvashatsz. Az Alapelemek fejezet a tárolással, a megvilágítással és a szerelvényekkel kapcsolatban nyújt megszívlelendő tudnivalókat, ismerteti a munkalapokhoz, a burkoláshoz, a falkiképzéshez és a takarólemezekhez illő anyagokat. A Kellékek és készülékek fejezetben a klasszikus konyhagépektől az internetkapcsolattal rendelkező hűtőszekrényig mindent megtalálsz, amit a konyhai technológiáról tudni kell. A könyv­ben bemutatott esettanulmányok a stílus és a design sokszínű lehetőségeibe engednek bepillantást.

Kiadó: Park Könyvkiadó
Ár: 8500 forint

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.