Dobd fel a lakásod őrültségekkel! - Szokatlan, egyedi bútorok és kiegészítők

kiegészítő bútorok hi-tech tippek otthon kreatív őrültség lakberendezés lakás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tested alakjához igazodó ágy, pattanásos csempe és világító kanapé - ez csak három a  legőrültebb dizájnötletek közül.

Személyi számítógéppé átalakuló dohányzóasztal

Az unalmas dohányzóasztal mellett ülni bizony nagy kihívás lehet a számítógépfüggőknek, de a Sony új terméke láttán ők is fellélegezhetnek. A több mint félmillió forintba kerülő fekete alumínium asztal egy gombnyomás után az asztallapot szétcsúsztatva PC-vé alakul, a világított érintőképernyős billentyűzet, az érintős kijelző, a DVD-lejátszó pedig már csak ráadás.

www.coroflot.com
www.coroflot.com

Női test alakú tároló, fiókokkal

Agglegények lakásába lehet ideális ez a merész tárolószekrényke, melyet Peter Rolfe álmodott meg. A látvány önmagáért beszél.

www.p-rolfe.co.uk
www.p-rolfe.co.uk

Világító asztal, szék és kanapé

A Moree fénybútorai különleges fényhatásokkal kápráztatják el a lakásba érkező látogatókat, főleg egy esti filmnézés közben.

www.moree.de
www.moree.de

Az Asami modern LED-es kanapé, melyet az olasz Calico készített, LED-fénnyel világít, ráadásul egy távirányító segítségével a színeket is a hangulatunkhoz igazíthatjuk. Akármelyik világító bútort választod, a kislámpát és a filmnézés közbeni sötétben keresgélést biztosan elfelejtheted.

Colico
Colico

Hívogató tojáságy

Ebben az otthonos, hívogató, szuperkényelmesnek látszó tojáságyban biztosan jót lehetne szundítani. Az észak-franciaországi kézművesek mindent beleadtak, a matracok úgy vannak felfüggesztve, hogy a tested formájához igazodjanak, és a beépített házimozirendszer, telefon és tévé, illetve a LED-fények miatt fel sem kell belőle kelned egész délelőtt.

Cosmovoide
Cosmovoide

Jéghegy kanapé

Ez a Montebello névre hallgató ultramodern zöld kanapé - bár a szín persze választható - egy életre száműzi a hagyományos kanapé gondolatát. Az eredetileg nyilvános helyre tervezett ülőalkalmatosság egy állandó kiállítás részeként volt látható Bécsben, de potom majd' ötezer euróért meg is vásárolható.

www.dasmoebel.at
www.dasmoebel.at

Dudoros csempe

A Granitifiandre 3D csempéi modern korunk újabb vívmányai közé tartoznak. Minden csempe közepén ugyanis egy dudor emelkedik ki, ami igencsak felhívja a figyelmet a falra. A különféle modern szürke és egyéb színekben rendelhető csempék kamasz fürdőszobába lehetnek ideálisak.

Granitifiandre
Granitifiandre

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.