Indul a Nagy Ő: ilyen lányra vágyik az exatlonos Tóth Dávid

Forrás: Tóth Dávid/Instagram -
Nagy Ő (tévéműsor) Exatlon Hungary Tóth Dávid
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A TV2 Nagy Ő című műsorában keresi a szerelmet az exatlonos Tóth Dávid. A sportoló három éve szingli és alig várja, hogy megtalálja azt a lányt, akivel boldog lehet. 

Dávid most elárulta, milyen lány az ideálja és hogy mi az, ami fontos számára a párkapcsolatban.

„Nincs igazán zsánerem, úgy tartom, a külső megfog, a belső megtart. Azt nem szeretem, ha egy lány dohányzik. Fontos, hogy legyen humora, tudjunk együtt nevetni és a sportosság sem árt. Szeretem, ha tudunk nagyokat kirándulni és közben beszélgetni, ha nem együtt unatkozunk, inkább együtt élünk a szó minden értelmében. Szeretem ha egy hölgy céltudatos és talpraesett. Fontos, hogy rendszerető legyen, de ha nem tud főzni, nem gond, én szeretek a konyhában tevékenykedni. Az értékrendje viszont jó, ha az enyémhez hasonló, családcentrikus lányt keresek, aki igazi társam tudna lenni" – nyilatkozta az olimpikon a Ripostnak, és hozzátette, egyáltalán nem kizáró ok, ha választottjának van már gyereke.

Forrás: Tóth Dávid/Instagram

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.