Rendkívüli oltási kampány indul ma: Pfizerre is lehet online regisztrálni

Forrás: Shutterstock -
Pfizer-BioNTech vakcina oltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rendkívüli oltási akció lesz ma: a Sinopharm mellett az oltásra regisztráltak a Pfizer vakcinájára is foglalhatnak időpontot a kórházi oltópontokra az Országos Oltási Munkacsoport döntése értelmében.

Rendkívüli oltási kampány indul pénteken. Az időpontokra a foglalási lehetőség a reggeli órákban nyílik meg, és előreláthatóan 10 órától már kezdődhet az oltás a Pfizerrel is (természetesen mellette a Sinopharmmal is folytatódik). Emellett már a jövő heti AstraZeneca oltásra is nyitva van az időpontfoglaló.

Nagy oltási kampány indul - Képünk illusztráció Forrás: Shutterstock

Azok foglalhatnak időpontot az eeszt.hu oldalon, akik eddig regisztráltak a koronavírus-vakcinára. Összesen 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig. Az Origo úgy tudja, hogy 100 ezer Pfizer-vakcina érkezik az oltópontokra és az Oltási Munkacsoport abban bízik, hogy pénteken ezt mind sikerül beadni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.