Ennek a versenyzőnek véget ért a Survivor: ezért kellett neki távoznia

Forrás: RTL Klub -
civilek Csoma Beatrix Survivor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mivel alulmaradtak a celebekkel való versenyben, elsőként a civileknek kellett törzsi tanácsot tartaniuk, és megszavazniuk, kit nem szeretnének tovább a csapatukban látni. 

A korábbi konfliktusok miatt a többség azt tervezte, hogy a már az első játékban lesérült Mészáros Tamás helyére érkező, Love Island-nyertes Zsófit küldik haza, de a lovasoktató elnyerte az védettségi amulettet.

A Survivor civil törzse így Csoma Beatrixet küldte haza, aki maga kérte meg társait, szavazzanak rá, ugyanis nem érzi jól magát a törzsben, de feladni sem akarja a versenyt, ráadásul ő sem volt túl népszerű a csapatban, Sabira odáig ment, hogy kijelentette, Bea egyelőre nem több, mint egy éhes száj.

Bea távozása után többen kiakadtak, ugyanis nagyon szerették volna, ha Zsófi távozik. Egyelőre nem tudni, hogy a fiatal lány beilleszkedik-e a csapatba, annyi biztos, hogy rengeteg feszülséget generál a civil törzsben.

Forrás: RTL Klub

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.