Megbolondult az időjárás: ezt jósolják szilveszterre

december szilveszter időjárás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A havat és az ónos esőt plusz fokok váltják. Akár 16 fok is lehet. 

Kedd
Erősen felhős, párás, több helyen tartósan ködös idő lesz. Északon hószállingózás, ónos szitálás, délen szitálás fordulhat elő. Késő estétől északnyugat felől vegyes csapadék érkezik. A délkeleti szél csak néha élénkül meg. -1és +3 fok között alakul a hőmérséklet.

Szerda
Az erősen felhős, vagy borult égből északnyugat felől több hullámban várható csapadék: az ország nagy részén eső lesz, de az Északi-középhegység térségében hó, ónos eső is előfordulhat. Estére elhagyja hazánk térségét a csapadéktömb, de záporok még ekkor is lehetnek. A nyugati szél többfelé lesz élénk. +2 és +9 fok közé enyhül a levegő.

Csütörtök
Borult, párás, főleg keleten tartósan ködös időre számíthatunk. Nyugat felől elszórtan lehet szitálás, ködszitálás. Többfelé lesz élénk a nyugatias szél. +7 fok körüli értékeket mérhetünk.

Szilveszter napja
A nap első felében többfelé, délután inkább már csak a keleti országrészben valószínű eső, záporeső. Délnyugaton sűrű ködfoltok képződnek. Az északnyugatira forduló szél megélénkül. 5 és 16 fok között alakul a maximum.

Fotó: Csudai Sándor - Origo

Újév napja
A többfelé erős, helyenként viharos északnyugati szél hatására csökken a felhőzet, legalább pár órás napsütés mindenhol lesz. +10 fok körüli enyhe idő lesz, de délutántól jelentősen csökken a hőmérséklet - írja a Köpönyeg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.