Így készül a hajfánk, általa pedig egy gyönyörű frizura

hajviselet frizura Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? konty
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi az? Kicsi, hasznos, szép frizurát lehet vele csinálni, és te is könnyen elkészítheted. Hajfánk! Az micsoda? Kiderül a videóból.
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=cKnoEviQS6jNEYCu


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Fogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.htmlGyorsan elkészíthető ünnepi frizurákhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111201-hogyan-legyek-jo-no-gyorsan-elkeszitheto-unnepi-frizurak.htmlÍgy készíts mennyei guacamoléthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111124-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-mennyei-guacamolet.html5 módszer sálkötésrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111117-hogyan-legyek-jo-no-5-modszer-salkotesre.htmlGyönyörű, egészséges haj fillérekbőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111110-hogyan-legyek-jo-no-gyonyoru-egeszseges-haj-fillerekbol.html20 dolog, amire jó a vazelinhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111020-hogyan-legyek-jo-no-20-dolog-amire-jo-a.htmlPuha, ápoló őszi kézmaszkhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111006-hogyan-legyek-jo-no-puha-apolo-oszi-kezmaszk.htmlÍgy készíts szexi frizurát egy perc alatt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20110929-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszits-szexi-frizurat-egy.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.