Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? arcpakolás szépség méz kávé orvosi szén pattanás mitesszer bőrápolás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sejtettem, hogy az arcmaszkok tárháza végtelen, de mostanában tényleg megbizonyosodtam erről. Újabb és újabb pakolásokat találok, fedezek fel, vagy kísérletezek ki. Ma az orvosi szenes arcmaszk van terítéken, amit elsősorban problémás bőrűeknek ajánlok! Le a pattanásokkal! Menniük kell, méghozzá örökre!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=oT2XTKR8bPPkd4si

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a hogyanlegyekjono@gmail.com címre!
Nóra összes videóját itt találod!


Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!

Átalakítunk! Elfoglalt anyukából trendi nő lett! Kattints a galériáért!




Mennyei és egészséges vacsora pillanatok alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120223-hogyan-legyek-jo-no-mennyi-es-egeszseges-vacsora-pillanatok.html5 perces frizura, amit bármilyen alkalomra elkészíthetszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120216-hogyan-legyek-jo-no-5-perces-frizura-amit-barmilyen.htmlBarkácsolj magadnak egyedi ékszertartót!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120209-hogyan-legyek-jo-no-barkacsolj-magadnak-egyedi-ekszertartot.htmlHogyan legyek pin-up lány?http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120202-hogyan-legyek-jo-no-oltozz-pinup-lanynak-farsangkor.htmlÖltözz a világ legszebb nőjének farsangkorhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120125-hogyan-legyek-jo-no-audrey-hepburn-jelmez-farsangra.htmlAloe verás, mézes arcpakoláshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120119-hogyan-legyek-jo-no-aloe-veras-mezes-arcpakolas.htmlÍgy készül a hajfánk, általa pedig egy gyönyörű frizurahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120112-hogyan-legyek-jo-no-igy-keszul-a-hajfank.htmlFogyasztó, méregtelenítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20111221-hogyan-legyek-jo-no-fogyaszto-meregtelenito-turmix.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.