felújítás balerinacipő Takács Nóra cipő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Jó az attól, hogy régi! Igaz ez a cipőkre is. Egy kis átalakítással teljesen felújíthatjuk a megunt, megkopott, elszíneződött cipellőket. Csak egyetlen speciális eszköz kell hozzá, de azt nagyon egyszerű beszerezni. Ollókat és ecsetet a kézbe, cipőket az asztalra! Jöhet a nagy balerinacipő-átváltoztatás!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Hkn373Hz2O8p7nOX

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Ha tanácsra van szükséged, írj Nórának a info@jono.hu címre!
Nóra összes videóját itt találod!

Légy egy igazán csajos közösség tagja! Csatlakozz a Life.hu-hoz az iWiWen és a Facebookon is!


Átalakítunk! Dögös nőt varázsoltak a háromgyerekes anyukából! Kattints a galériáért!



Elindult az Ez zsír! fogyókúrás- és
életmódprogramunk!


REGISZTRÁLNI SZERETNÉK!

Csatlakozz hozzánk iWiW-en és Facebookon!





Feszes kar, has és popsi nyárrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-jo-no-tornazz-otthon-feszes-kar-has.htmlA világ legegyszerűbb stresszoldási módszerehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120411-hogyan-legyek-jo-no-futas-a-vilag-legegyszerubb-stresszoldasi.htmlTojás reggelire - ahogy eddig sosem próbáltadhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120328-hogyan-legyek-jo-no-tojas-reggelire-ahogy-eddig.htmlKét pofonegyszerű frizura rövid hajbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120321-hogyan-legyek-jo-no-ket-pofonegyszeru-frizura-rovid-hajbol.htmlVarázsolj tavaszt a lakásodba: 3 különleges dekorációhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120314-hogyan-legyek-jo-no-varazsolj-tavaszt-a-lakasodba-3.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.