Így készíts divatos hajbavalót pár perc alatt

frizura hajcsat tüll hajbavaló Takács Nóra haj Hogyan legyek jó nő? szépségápolás szépség
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kézügyesség és túl sok idő sem kell ahhoz, hogy mutatós és divatos hajbavalót készíts magadnak, ami bármelyik frizurát képes feldobni. Nem hiszed? Nézd meg a videót!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=730ikrD2euDePTe0

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!

Ha tetszett a cikkünk, kövesd a Life.hu-t a Facebookon is, hogy ne maradj le semmiről!



Trendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlKészíts otthon szappant!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130123-hogyan-legyek-jo-no-hazi-keszitesu-szappan.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.htmlCsizmaszártartó - Csináld magad!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130110-hogyan-legyek-jo-no-csizmaszar-tarto-csizmaszar-formazo-sajat-kezuleg.htmlMennyei bőrfeszesítő turmixhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130103-hogyan-legyek-jo-no-borfeszesito-turmix.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.