húsvéti nyúl húsvét 2014 Takács Nóra asztalterítő Hogyan legyek jó nő? húsvét barkácsolás csináld magad dekoráció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ez már a harmadik húsvét, amit videón keresztül együtt töltünk. Idén egy kis húsvéti dekorációval készültem, remélem, tetszik majd!
http://videa.hu/flvplayer.swf?v=Pm1WMLiFQ8FX32F7

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod!


Most megtudhatod, mennyire vagy stresszes!

Téged könnyen zavarba lehet hozni, vagy ember legyen a talpán, akitől megfutamodsz? Elemésztenek a gondok, vagy rugalmasan kezelsz mindenféle változást? Most kiderül!

Töltsd ki az ország nagy stressztesztjét!


Csodás hajvíz a ragyogó tincsekérthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130321-hogyan-legyek-jo-no-hajviz-keszitese-otthon-citrombol-csalanbol-almaecetbol.htmlAlakítsd át régi, megunt balerinádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130313-hogyan-legyek-jo-no-takacs-nora-masnis-es-bajuszos-balerinat.htmlÍgy hangsúlyozd a szádat!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130307-hogyan-legyek-jo-no-szajhangsulyos-smink-pink-ruzzsal.htmlKészíts díszpárnát fillérekből!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130228-hogyan-legyek-jo-no-csinald-magad-diszparna-filc-anyagbol.htmlÍgy készíts divatos hajbavalót pár perc alatthttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130205-hogyan-legyek-jo-no-tullos-hajcsat-sajat-kezuleg.htmlTrendi és fillérekbe kerül - Gyűrű saját kezűleghttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130131-hogyan-legyek-jo-no-keszits-gombbol-trendi-gyurut.htmlKészíts otthon szappant!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130123-hogyan-legyek-jo-no-hazi-keszitesu-szappan.htmlÍgy varázsolj újat az öreg, megunt pólódbólhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130117-hogyan-legyek-jo-no-megunt-oreg-polo-atalakitasa-ruhafestekkel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.