fashion week készítés Hogyan legyek jó nő? öltözködés stílus dekoráció farmer masni
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A múlt heti fesztiválnadrág után rengeteg farmerdarabom maradt, amikor eszembe jutott, hogy a maradék anyagból egy nagyon helyes kis masnit lehetne készíteni.
http://videa.hu/player?v=0WX9i4L4FUsWh79M

Csatlakozz Nórához az iWiW-en és a Facebookon!
Nóra összes videóját itt találod, a műsorait pedig a LifeNetwork tévében megnézheted!

Tudtad? Elindult a Jónő blog,
ahol Nóra csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik!

Így készíts menő fesztiválnadrágot!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130618-hogyan-legyek-jo-no-csipkes-fesztivalnadrag-keszitese-regi-farmerbol.htmlLélegzetelállító smink fesztiválszezonrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130612-hogyan-legyek-jo-no-dogos-fesztivalsmink-nyarra.htmlEzerféleképp hordhatod a lyukas kendőt!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130604-hogyan-legyek-jo-no-kendos-trukkok.htmlPólóból szexi kis nyári ruha - Varrás nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130514-hogyan-legyek-jo-no-nyari-kisruha-polobol-varras-nelkul.htmlVirágmintás körmök - te is elkészítheted!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130507-hogyan-legyek-jo-no-kormodiszites-egyszeruen-lepesrol-lepesre.htmlKészíts frufrut hajvágás nélkül!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130502-hogyan-legyek-jo-no-frufru-hajvagas-nelkul.htmlAudrey és a kiscica - Menő faldekor az otthonodbahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130423-hogyan-legyek-jo-no-faldekor-keszitese-takacs-noraval.htmlÖltözz szexi matrózlánynak!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130403-hogyan-legyek-jo-no-matroz-stilus-soha-nem-megy-ki.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.