fashion week Takács Nóra ing Hogyan legyek jó nő? elegáns Jónő blog öltözködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg barátnőm dolgozik olyan munkahelyen, ahol kötelező a csinos, elegáns megjelenés minden nap. Bajban is vannak szegények, hogy mit vegyenek fel, mert egy idő után már nincs mit mivel kombinálni. Aztán amikor rákérdezek, hogy mennyi ing van otthon, jön a válasz: 1 vagy 2 maximum.

Nos, itt van a probléma, ugyanis ingből sosem elég. Nagyszerű befektetés, hiszen szuperül lehet mindennel kombinálni: kisruhákkal, kosztümmel, nadrággal, szoknyával, blézerrel, kardigánnal...

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra

Előkerestem az én kedvenceimet és arra jöttem rá, hogy a fontosabb színekből van egy-egy darabom (némelyik már több éves), és a mai napig vígan hordom mindet, mert sosem mennek ki a divatból.

Még több kedvenc összeállítást a Jónő blogomon láthatsz!

Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!



Jónő blog: Ősszel sem tilos a miniruha!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130911-jono-blog-osszel-is-csinosan.htmlJónő blog: Kendők, melyekkel szebb az őszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-jono-blog-oszi-salak.htmlItt az ősz! Keverhetjük a színeket, mintákathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130827-jono-blog-vegre-itt-az-osz-keverhetjuk-a-texturakat-szineket.htmlVan élet a kilógó szilikonpánt után ishttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-jono-blog-van-elet-a-kilogo-szilikonpant-utan-is.htmlRendkívül csinos lábaid lesznek a kis hegyestőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130813-jono-blog-ebben-a-cipoben-a-labaid-elott-hever-a.htmlJónő blog: Azték szépség télen-nyáronhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130807-jono-blog-aztek-szepseg-telen-nyaron.htmlJónő blog: öltözz hippilánynak a fesztiválon!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130730-jono-blog-meg-mindig-meno-a-hippidivat-a-fesztivalokon.htmlJónő blog: Kreatív kisfeketehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130722-jono-blog-kreativ-kis-fekete.htmlJónő blog: Plisszír szerelemhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130709-jono-blog-plisszir-szerelem.htmlJónő blog: Hűsítő eleganciahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130624-jono-blog-husito-elegancia.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.