fashion week Takács Nóra Hogyan legyek jó nő? szoknya Jónő blog öltözködés stílus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szeretem a szoknyákat, ruhákat. Mikor fiatalabb voltam, szinte csak nadrágot hordtam, mert egy kedves barátom megjegyezte egyszer, hogy milyen kis csirkelábaim vannak. Szóval inkább nem tettem közszemlére többet őket. Aztán pár hónapra rá elkezdtem modellként dolgozni, ahol meg mindenki folyton szoknyába bújtatott, azzal a felkiáltással, hogy "neked milyen szép, formás lábaid vannak!". Ezen igazodjon ki az ember lánya...

A lényeg, hogy a szoknyamentes életnek vége lett, félig azért elhittem, hogy nem olyan vészes a helyzet, mint azt csirkebarátom állította egyszer. Szóval most már örömmel viselek szoknyát, ha úgy van. Akár ősszel is jöhetnek a kedvenc darabjaim, jó vastag harisnyával, hogy ne fázzak.

A héten egy turiban jártam, ahol érdekes szoknyákra bukkantam. Még több szettet a Jónő blogomon találsz!

Forrás: Takács Nóra
Forrás: Takács Nóra


Takács Nóra sztárszerzőnk útjára indított egy Jónő blogot, ahol csak és kizárólag a ruhákkal, öltözködéssel foglalkozik. Hétről hétre szétnéz a szekrényében, és rendszeresen ellátogat a kedvenc turijaiba, hogy megmutassa: divatosan, sikkesen öltözködni nem nagy ördöngösség és nem is feltétlenül kerül sokba. Kövesd nyomon a Jónő blogot, és csatlakozz a Facebook oldalához!





Így hordhatsz egy sálat tízféleképpenhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131022-jono-blog-igy-hordhatsz-egy-salat-tizfelekeppen.htmlMenő bokacsizmák: bundás, színes, szegecseshttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131016-jono-blog-csizmamustra.htmlKlassz őszi felsők hideg napokrahttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20131001-jono-blog-puloverbe-burkolozva.htmlJónő blog: Variációk egy ingrehttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130924-jono-blog-variaciok-egy-ingre.htmlJónő blog: Ingből soha nem elég!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130917-jono-blog-ingbol-soha-nem-eleg.htmlJónő blog: Ősszel sem tilos a miniruha!http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130911-jono-blog-osszel-is-csinosan.htmlJónő blog: Kendők, melyekkel szebb az őszhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130904-jono-blog-oszi-salak.htmlItt az ősz! Keverhetjük a színeket, mintákathttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130827-jono-blog-vegre-itt-az-osz-keverhetjuk-a-texturakat-szineket.htmlVan élet a kilógó szilikonpánt után ishttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130821-jono-blog-van-elet-a-kilogo-szilikonpant-utan-is.htmlRendkívül csinos lábaid lesznek a kis hegyestőlhttp://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20130813-jono-blog-ebben-a-cipoben-a-labaid-elott-hever-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.